Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

11-1302, 4 Rum, 128 m²

Beskrivning

Etagelägenhet med utsikt över Slottsparken

Din nya lägenhet ger dig ett flexibelt boende uppdelat på två välplanerade plan med egna entréer. Här kan du njuta av utsikten över Kristinebergs Slottspark från balkonger på två våningsplan.

Med en öppen planlösning och sovrum och badrum på två våningar har familjen här ett hem med gott om plats och rymd. Smart fördelade på två plan har du här 128 kvadratmeter med sociala ytor och egna rum att dra sig undan till. Matta ytor och hållbara material med inspiration från Kungsholmens natur återspeglas i din nya lägenhet. De grå tonerna skapar ett harmoniskt hem som du enkelt kan sätta din personliga prägel på.

Entré

Mellan entréerna på båda planen finns trappan som binder ihop våningarna. På båda planen finns utrymme för hatthylla och skoställ för ordning och reda.

Kök och vardagsrum

Hemmets kök och vardagsrum samspelar i en öppen planlösning på det övre planet. Här finns plats för flera kockar och det öppna köket gör matlagningen till en del av umgänget. Köket är försett med klimatsmarta vitvaror som hjälper dig att fixa veckans måltider med låg energiåtgång. Lägenhetens vitlaserade ekgolv bidrar till rummets luftiga atmosfär.

Badrum 1 och 2

På båda plan finns ett fullt utrustat badrum med dusch- och tvättmöjligheter. Rummen har generös förvaring under tvättställen och i skåpen ovanför tvätt- och torkmaskinerna. De energieffektiva vitvarorna är tjusigt undangömda under en arbetsbänk med draperi. Duschens klara glasväggar bryter av mot den gråa granitkeramiken på väggarna.

Balkong 1 och 2

Hemmets två balkonger är placerade ovanpå varandra och försedda med charmig trätrall som golv. Dina två balkonger kompletteras av den gemensamma innergården utanför dörren för mer utomhusmiljöer hemmavid.

Sovrum 1 och 2

Det undre planet ger två sovrum för lugn och ro. Sovrum 1 är utrustat med en generös skjutdörrsgarderob, och i sovrum 2 finns en praktisk hörngarderob som hjälper till med förvaringen.

Sovrum 3

På det övre planet finns det tredje sovrummet med fönster ut mot och balkongen och Slottsparken. Här väntar ytterligare en skjutdörrsgarderob där även familjens städskåp är placerat.

Allrum

Vardagsrummet kompletteras av allrummet en trappa ner som ger plats åt soffan för spelkvällen och den bekväma fåtöljen.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Lokal service

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan