Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

11-1302, 4 Rum, 128 m²

3 planerade visningar

3 planerade visningar

Läs mer

Inflyttning: från november 2019 till oktober 2020

Etagelägenhet med utsikt över Slottsparken

Din nya lägenhet ger dig ett flexibelt boende uppdelat på två välplanerade plan med egna entréer. Här kan du njuta av utsikten över Kristinebergs Slottspark från balkonger på två våningsplan.

Med en öppen planlösning och sovrum och badrum på två våningar har familjen här ett hem med gott om plats och rymd. Smart fördelade på två plan har du här 128 kvadratmeter med sociala ytor och egna rum att dra sig undan till. Matta ytor och hållbara material med inspiration från Kungsholmens natur återspeglas i din nya lägenhet. De grå tonerna skapar ett harmoniskt hem som du enkelt kan sätta din personliga prägel på.

Entré

Mellan entréerna på båda planen finns trappan som binder ihop våningarna. På båda planen finns utrymme för hatthylla och skoställ för ordning och reda.

Kök och vardagsrum

Hemmets kök och vardagsrum samspelar i en öppen planlösning på det övre planet. Här finns plats för flera kockar och det öppna köket gör matlagningen till en del av umgänget. Köket är försett med klimatsmarta vitvaror som hjälper dig att fixa veckans måltider med låg energiåtgång. Lägenhetens vitlaserade ekgolv bidrar till rummets luftiga atmosfär.

Badrum 1 och 2

På båda plan finns ett fullt utrustat badrum med dusch- och tvättmöjligheter. Rummen har generös förvaring under tvättställen och i skåpen ovanför tvätt- och torkmaskinerna. De energieffektiva vitvarorna är tjusigt undangömda under en arbetsbänk med draperi. Duschens klara glasväggar bryter av mot den gråa granitkeramiken på väggarna.

Balkong 1 och 2

Hemmets två balkonger är placerade ovanpå varandra och försedda med charmig trätrall som golv. Dina två balkonger kompletteras av den gemensamma innergården utanför dörren för mer utomhusmiljöer hemmavid.

Sovrum 1 och 2

Det undre planet ger två sovrum för lugn och ro. Sovrum 1 är utrustat med en generös skjutdörrsgarderob, och i sovrum 2 finns en praktisk hörngarderob som hjälper till med förvaringen.

Sovrum 3

På det övre planet finns det tredje sovrummet med fönster ut mot och balkongen och Slottsparken. Här väntar ytterligare en skjutdörrsgarderob där även familjens städskåp är placerat.

Allrum

Vardagsrummet kompletteras av allrummet en trappa ner som ger plats åt soffan för spelkvällen och den bekväma fåtöljen.

Hemfakta

Bostad
11-1302
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
3 av 7
Antal rum
4
Storlek
128 m²
Inflytt från
April 2020
I grannskapet

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan