Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

11-1301, 4 Rum, 105 m²

Gott om utemiljöer i citynära Kristineberg

Din nya fyra ligger vackert vänd mot Slottsparken, en av många parker i området. Här finns allt från skatepark till lugna gröna oaser och sköna dopp vid Mälarens klippor och stränder nära till hands.

I Kristineberg bor du i ett naturnära område med stadens puls och liv runt hörnet. På hemmaplan har du en lummig innergård som du ser ut över från din ena balkong. Din Svanenmärkta lägenhet är utrustad med energieffektiva vitvaror, snyggt integrerade i lägenhetens stilfulla inredning. Här finns ytor att umgås på och tre sovrum för lugn och ro.

Entré

Ta emot vänner och familj i din välkomnande entré. Den rymliga skjutdörrsgarderoben gömmer undan ytterkläder och skor, och i städskåpet har dammsugaren och de andra redskapen sin plats.

Kök och vardagsrum

Här kan du duka upp till stor middag eller kura i den bekväma soffan – familjens vardagsrum bjuder in till umgänge för både festliga och vardagliga stunder. Med balkongdörren öppen får du en uppskattad förlängning av rummet. Halvväggen bakom den fristående köksbänken skapar ett öppet och luftigt kök där ljust gråa skåpsluckor möter köksbänkens yta i kvartskomposit.

Badrum och gästtoalett

I familjens badrum finns en hörna för tvätt med tvätt- och torkmaskiner och en arbetsbänk i ergonomisk höjd. Takduschen har stilrena väggar i klart glas som bryter av mot väggarna i grå granitkeramik. Här finns gott om förvaring för krämer och hårprodukter, och gästtoaletten med dusch minskar risken för köbildning.

Balkong 1 och 2

Familjens två balkonger omsluter lägenheten från var sitt håll och ger två utemiljöer att njuta av på hemmaplan. Här finns plats för den lilla köksträdgården i en grönskande hylla invid utomhusmöblerna. För mer odling finns gårdens gemensamma odlingslådor att tillgå.

Sovrum 1

Ditt nya sovrum är platsen att längta till vid dagens slut. Det rymliga rummet har plats för dubbelsäng och sängbord i par där tidningen ligger och väntar på en stunds avkoppling. Klädkammaren ger plats åt allt från fritidskläder till festutstyrslar.

Sovrum 2 och 3

De två mindre sovrummen ligger vägg i vägg och har plats för säng och skrivbord för läxläsning och pyssel. Garderoberna erbjuder plats för kläder, pryttlar och leksaker. Hemmets vitlaserade ekgolv når in i alla sovrum och skapar harmoniska ytor.

Hemfakta

Bostad
11-1301
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
3 av 7
Antal rum
4
Storlek
105 m²
I grannskapet

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan