Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Gott om utemiljöer i citynära Kristineberg

Din nya fyra ligger vackert vänd mot Slottsparken, en av många parker i området. Här finns allt från skatepark till lugna gröna oaser och sköna dopp vid Mälarens klippor och stränder nära till hands.

I Kristineberg bor du i ett naturnära område med stadens puls och liv runt hörnet. På hemmaplan har du en lummig innergård som du ser ut över från din ena balkong. Din Svanenmärkta lägenhet är utrustad med energieffektiva vitvaror, snyggt integrerade i lägenhetens stilfulla inredning. Här finns ytor att umgås på och tre sovrum för lugn och ro.

Entré

Ta emot vänner och familj i din välkomnande entré. Den rymliga skjutdörrsgarderoben gömmer undan ytterkläder och skor, och i städskåpet har dammsugaren och de andra redskapen sin plats.

Kök och vardagsrum

Här kan du duka upp till stor middag eller kura i den bekväma soffan – familjens vardagsrum bjuder in till umgänge för både festliga och vardagliga stunder. Med balkongdörren öppen får du en uppskattad förlängning av rummet. Halvväggen bakom den fristående köksbänken skapar ett öppet och luftigt kök där ljust gråa skåpsluckor möter köksbänkens yta i kvartskomposit.

Badrum och gästtoalett

I familjens badrum finns en hörna för tvätt med tvätt- och torkmaskiner och en arbetsbänk i ergonomisk höjd. Takduschen har stilrena väggar i klart glas som bryter av mot väggarna i grå granitkeramik. Här finns gott om förvaring för krämer och hårprodukter, och gästtoaletten med dusch minskar risken för köbildning.

Balkong 1 och 2

Familjens två balkonger omsluter lägenheten från var sitt håll och ger två utemiljöer att njuta av på hemmaplan. Här finns plats för den lilla köksträdgården i en grönskande hylla invid utomhusmöblerna. För mer odling finns gårdens gemensamma odlingslådor att tillgå.

Sovrum 1

Ditt nya sovrum är platsen att längta till vid dagens slut. Det rymliga rummet har plats för dubbelsäng och sängbord i par där tidningen ligger och väntar på en stunds avkoppling. Klädkammaren ger plats åt allt från fritidskläder till festutstyrslar.

Sovrum 2 och 3

De två mindre sovrummen ligger vägg i vägg och har plats för säng och skrivbord för läxläsning och pyssel. Garderoberna erbjuder plats för kläder, pryttlar och leksaker. Hemmets vitlaserade ekgolv når in i alla sovrum och skapar harmoniska ytor.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Lokal service

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan