Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

11-1202, 3 Rum, 85 m²

Beskrivning

Balkong mot Slottsparken och stilrena materialval

Ett modernt och bekvämt boende intill mysiga Kristinebergs slottspark. Klar för inflyttning redan från april 2020. Just nu erbjuder vi enbart privatvisningar.

I Kristineberg bor du i en urban miljö samtidigt som naturen finns inpå knuten. Lugna parkstunder kan enkelt varvas med stadens puls. Din nya trea har två stora sovrum och en social yta för matlagning och umgänge. Här har naturmaterial och matta gråskalor bidragit till lägenhetens eleganta utformning och du kan enkelt kan sätta din personliga prägel på alla rum. Dina två balkonger tar med den omkringliggande naturen hem.

Entré

Från trapphuset välkomnas du in i en entré där en förvaringssmart garderob med skjutdörrar väntar till höger. Här finns plats för jackor och skor, och i städskåpet ryms dammsugare och mopp.

Kök och vardagsrum

Från entrén har du köket snett fram åt vänster. På den energieffektiva hällen blir stekpannan varm på nolltid, och på dina spatiösa bänkytor i kvartskomposit slipper skärbrädor och bunkar trängas. Köket omsluts av vardagsrummet där dörren till den ena balkongen väntar. Vardagsrummet ger gott om plats för umgänge vid matbordet och i den sköna soffan.

Badrum

Lägenhetens stilfulla gråskala återkommer i badrummet med väggar och golv i granitkeramik. Glasväggarna till takduschen och den breda spegeln skapar elegant rymd, och här finns även tvätt- och torkmaskinerna snyggt undangömda.

Balkong 1 och 2

Med två balkonger har du gott om plats för utomhusmöblemang och hemtrevlig grönska. När du vill duka upp till stort sommarkalas har du dessutom gårdshusets altan att välja på.

Sovrum 1

Din rymliga klädkammare hjälper till att hålla sovrummet ordnat och harmoniskt. Sovrummet har plats för en stor säng där det är skönt att landa vid dagens slut, och dröja sig kvar under lugna morgnar. Här kan du välkomna den nya dagen på sovrummets balkong.

Sovrum 2

Vägg i vägg ligger det andra sovrummet som kan fungera som arbetsrum eller barnrum. Ljuset från innergården faller fint på det vitlaserade ekgolvet, och här finns två garderober i ena hörnet.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Lokal service

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan