Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

11-1202, 3 Rum, 85 m²

6 planerade visningar

6 planerade visningar

Läs mer

Balkong mot Slottsparken och stilrena materialval

Bjud in till middag och starta kvällen med en nervkittlande minigolfturnering på Golfbaren runt hörnet. Fördrinken serverar du sedan på din ena balkong med utsikt över parkens lummighet.

I Kristineberg bor du i en urban miljö samtidigt som naturen finns inpå knuten. Lugna parkstunder kan enkelt varvas med stadens puls. Din nya trea har två stora sovrum och en social yta för matlagning och umgänge. Här har naturmaterial och matta gråskalor bidragit till lägenhetens eleganta utformning och du kan enkelt kan sätta din personliga prägel på alla rum. Dina två balkonger tar med den omkringliggande naturen hem.

Entré

Från trapphuset välkomnas du in i en entré där en förvaringssmart garderob med skjutdörrar väntar till höger. Här finns plats för jackor och skor, och i städskåpet ryms dammsugare och mopp.

Kök och vardagsrum

Från entrén har du köket snett fram åt vänster. På den energieffektiva hällen blir stekpannan varm på nolltid, och på dina spatiösa bänkytor i kvartskomposit slipper skärbrädor och bunkar trängas. Köket omsluts av vardagsrummet där dörren till den ena balkongen väntar. Vardagsrummet ger gott om plats för umgänge vid matbordet och i den sköna soffan.

Badrum

Lägenhetens stilfulla gråskala återkommer i badrummet med väggar och golv i granitkeramik. Glasväggarna till takduschen och den breda spegeln skapar elegant rymd, och här finns även tvätt- och torkmaskinerna snyggt undangömda.

Balkong 1 och 2

Med två balkonger har du gott om plats för utomhusmöblemang och hemtrevlig grönska. När du vill duka upp till stort sommarkalas har du dessutom gårdshusets altan att välja på.

Sovrum 1

Din rymliga klädkammare hjälper till att hålla sovrummet ordnat och harmoniskt. Sovrummet har plats för en stor säng där det är skönt att landa vid dagens slut, och dröja sig kvar under lugna morgnar. Här kan du välkomna den nya dagen på sovrummets balkong.

Sovrum 2

Vägg i vägg ligger det andra sovrummet som kan fungera som arbetsrum eller barnrum. Ljuset från innergården faller fint på det vitlaserade ekgolvet, och här finns två garderober i ena hörnet.

Hemfakta

Bostad
11-1202
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
2 av 7
Antal rum
3
Storlek
85 m²
Månadsavgift
4 347 kr
Pris per m²
85 824 kr
Pris
7 295 000 kr
Inflytt från
April 2020
I grannskapet

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan