Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

11-1102, 4 Rum, 108 m²

3 planerade visningar

3 planerade visningar

Läs mer

Inflyttning: från november 2019 till oktober 2020

Nära stad och natur på västra Kungsholmen

Dubbla uteplatser, stora ytor att umgås på och egna rum att dra sig undan till – här är en rymlig lägenhet med plats för ett bekvämt och aktivt liv nära både naturen och stadens urbana puls.

Din nya Svanenmärkta lägenhet sträcker sig utanför hemmets väggar med en lummig innergård där det gemensamma gårdshuset blir den självklara platsen för grannarnas sommarfest. Här bor du i ett aktivt kvarter med lokala butiker och restauranger, och flera gröna parker att välja på för lediga eftermiddagar. Hemma väntar en välplanerad fyra med balkong och uteplats.

Entré

Här kliver du in i en välkomnande entré med mycket plats för förvaring. Jackor och skor för alla väder ryms i skjutdörrsgarderoben till höger och i den kompletterande garderoben till vänster invid gästtoaletten.

Kök och vardagsrum

Köket öppnar sig mot vardagsrummet åt två håll och är platsen där imponerande långkok och snabba mellanmål ordnas. Här har du nära till vad som händer i vardagsrummet och på balkongen när du lagar kvällens middag. Dina energieffektiva vitvaror är snyggt integrerade i det stilrent utformade köket.

Badrum och gästtoalett

Lägenhetens harmoniska gråskala återkommer i badrummet och på gästtoaletten där väggarna i vacker grå granitkeramik påminner om Mälarens klippor. Duschens glasväggar och den breda spegeln ger ett luftigt intryck. I badrummet finns familjens tvättmaskin och torktumlare snyggt undangömda under en bänk med ett draperi framför.

Balkong och uteplats

Här kan du välja mellan balkongen med utsikt mot Slottsparken och uteplatsen mot innergården när du vill ta kaffet utomhus. Med två egna utemiljöer behöver inte möblemang och växtligheter trängas. Här kan de gröna fingrarna arrangera en liten köksträdgård för hemmaodlad tomat och basilika.

Sovrum 1

I hemmets största sovrum har du generös förvaring i klädkammaren. Rummet är lättmöblerat och ger plats åt den stora sängen och dubbla sängbord. Ditt ljusa och matta ekgolv sträcker sig in i sovrummen.

Sovrum 2 och 3

Familjens mindre sovrum ligger i var sin ände av lägenheten. Ett av rummen har två garderober i ena hörnet, och båda ger utrymme åt lekhörnor och sängar.

Hemfakta

Bostad
11-1102
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
1 av 7
Antal rum
4
Storlek
108 m²
I grannskapet

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan