Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Med uteplats mot gården och balkong mot parken

I din nya lägenhet kan du njuta av balkong och uteplats i ett hem med härligt gavelläge. Fönster i tre väderstreck ger gott om ljus till din stilrent utformade lägenhet med plats åt hela familjen.

Det ljusa ekgolvet är skönt för barfotafötter samtidigt som det är stilfullt elegant. Här har du toppmoderna vitvaror som på energieffektivt manér hjälper dig med vardagens bestyr. Deras integrerade och undangömda utföranden skapar harmoniska kök och badrum. På markplan har du en avslappnad och enkel närhet till innergårdens lugna pergola och gårdshuset med altan där du kan ordna grillkväll med gamla och nya vänner.

Entré

När du kliver in genom dörren har du en praktisk skjutdörrsgarderob till vänster, och direkt till höger finns familjens badrum. Här finns även hemmets städskåp.

Kök och vardagsrum

Med en öppen och stor yta för vardagsrum och kök får familjen gott om plats att umgås. När det vankas kalas har du plats för ett stort långbord, och välkomstdrinken kan du servera på vardagsrummets balkong med vacker utsikt mot Slottsparken. Kökets bänkytor i sten är lika vackra som hållbara.

Badrum och gästtoalett

Två rum med dusch och toalett, och extra bred spegel i badrummet, underlättar när familjen ska iväg samtidigt. Väggarna i grå granitkeramik för tankarna till sommardoppen vid Kristinebergs klippor. I badrummet finns familjens tvättmaskin och torktumlare när det är dags för tvättdag.

Balkong och uteplats

Med både balkong och uteplats har du gott om utomhusmiljöer hemma. Koppla av i den sköna solstolen en stund innan middagen och plocka med dig lite färska örter till salladen från din lilla köksträdgård på vägen in.

Sovrum 1

I slutet av dagen är detta ett rum att längta till. Det lättmöblerade rummet rymmer den stora sängen och dubbla sängbord utan att det känns trångt. Klädkammaren ger prydlig plats åt allt från festblåsor till fritidskläder.

Sovrum 2 och 3

Lägenhetens två mindre sovrum passar bra som barnrum där sängen och skrivbordet för läxläsning får plats. Här finns även rum för kojor och legovärldar på det ljusa ekgolvet. Rummen är försedda med garderober med plats för kläder för alla tillfällen.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Lokal service

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan