Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

11-1101, 4 Rum, 107 m²

Med uteplats mot gården och balkong mot parken

I din nya lägenhet kan du njuta av balkong och uteplats i ett hem med härligt gavelläge. Fönster i tre väderstreck ger gott om ljus till din stilrent utformade lägenhet med plats åt hela familjen.

Det ljusa ekgolvet är skönt för barfotafötter samtidigt som det är stilfullt elegant. Här har du toppmoderna vitvaror som på energieffektivt manér hjälper dig med vardagens bestyr. Deras integrerade och undangömda utföranden skapar harmoniska kök och badrum. På markplan har du en avslappnad och enkel närhet till innergårdens lugna pergola och gårdshuset med altan där du kan ordna grillkväll med gamla och nya vänner.

Entré

När du kliver in genom dörren har du en praktisk skjutdörrsgarderob till vänster, och direkt till höger finns familjens badrum. Här finns även hemmets städskåp.

Kök och vardagsrum

Med en öppen och stor yta för vardagsrum och kök får familjen gott om plats att umgås. När det vankas kalas har du plats för ett stort långbord, och välkomstdrinken kan du servera på vardagsrummets balkong med vacker utsikt mot Slottsparken. Kökets bänkytor i sten är lika vackra som hållbara.

Badrum och gästtoalett

Två rum med dusch och toalett, och extra bred spegel i badrummet, underlättar när familjen ska iväg samtidigt. Väggarna i grå granitkeramik för tankarna till sommardoppen vid Kristinebergs klippor. I badrummet finns familjens tvättmaskin och torktumlare när det är dags för tvättdag.

Balkong och uteplats

Med både balkong och uteplats har du gott om utomhusmiljöer hemma. Koppla av i den sköna solstolen en stund innan middagen och plocka med dig lite färska örter till salladen från din lilla köksträdgård på vägen in.

Sovrum 1

I slutet av dagen är detta ett rum att längta till. Det lättmöblerade rummet rymmer den stora sängen och dubbla sängbord utan att det känns trångt. Klädkammaren ger prydlig plats åt allt från festblåsor till fritidskläder.

Sovrum 2 och 3

Lägenhetens två mindre sovrum passar bra som barnrum där sängen och skrivbordet för läxläsning får plats. Här finns även rum för kojor och legovärldar på det ljusa ekgolvet. Rummen är försedda med garderober med plats för kläder för alla tillfällen.

Hemfakta

Bostad
11-1101
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
1 av 7
Antal rum
4
Storlek
107 m²
I grannskapet

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan