Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Tidlös design i naturnära Kristineberg

Här bor du citynära med naturen runt knuten. Parkerna bjuder på grönområden nära hemmet och Mälaren ger badplatser vare sig du föredrar klipporna vid Kristineberg eller Smedsuddsbadets sand.

På västra Kungsholmen behöver du inte välja mellan närheten till det urbana eller naturens frihet – här finns båda. Med bekväm närhet till båda dessa världar ligger ditt nya Svanenmärkta hem. Här har den omgivande naturen fått spela en stor roll i materialval som minner om Mälaren klippor och lugna parkträd.

Entré

I din nya entré finns plats för familjens jackor och skor för alla väder i rummets skjutdörrsgarderob. Här hittar du även städskåpet där dammsugaren vilar mellan städningarna.

Kök och vardagsrum

I köket skivar du tomater och breder mackor på stilrena bänkskivor i sval kvartskomposit. Dina nya vitvaror är snyggt integrerade i kökets design och hjälper dig att laga mat med låg energiåtgång. Vardagsrummet och köket går ihop genom den öppna havväggen och skapar en generös yta för umgänge.

Badrum och gästtoalett

I badrummet skapar de klara glasväggarna till takduschen och den breda spegeln en harmonisk elegans. När tvättkorgen är full gör de undangömda tvätt- och torkmaskinerna jobbet. På den ovanliggande bänkskivan kan du sortera tvätten i skön arbetshöjd. Gästtoaletten med dusch minskar risken för köbildning när ni är flera som ska iväg samtidigt. Gästtoaletten delar badrummets design med grå granitkeramik.

Balkong 1 och 2

Ditt nya hem är försett med två balkonger för ljus och frisk luft på hemmaplan. Här trivs din urbana köksträdgård tillsammans med bekväma utomhusmöbler, och du har två egna oaser att njuta av. Vardagsrummets balkong vetter mot Slottsparken från sovrummets balkong blickar du ner över den egna innergården.

Sovrum 1

I ditt nya sovrum väntar plats för dubbelsäng och sängbord. Den generösa klädkammaren skapar förutsättningar för ett harmoniskt rum med ordning och reda. Med en egen balkong är detta ett skönt rum att dra sig tillbaka till från hemmets sociala yta.

Sovrum 2 och 3

Vägg i vägg ligger de två mindre sovrummen med två garderober var. Här är det skönt för trötta barn att landa efter en lång dag i parken. Rummen är lättmöblerade och rymmer säng och skrivbord. Hemmets vackra ekgolv når in i alla sovrum.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Service i området

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan