Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

10-1502, 4 Rum, 115 m²

6 planerade visningar

6 planerade visningar

Läs mer

Etagelägenhet med balkong på två våningar

Din nya lägenhet sträcker sig över två plan och skapar ett hem med mycket rymd. Två balkonger mot slottsparken, gott om sociala ytor och stilren design samspelar i denna ljuvliga etagelägenhet.

På det övre planet finns en öppen yta för matlagning och umgänge, och på det undre väntar lugn och ro med två sovrum. På båda våningarna finns en balkong ut mot den vackra Slottsparken. Det övre planets balkong är generöst bred och blir din egen takterrass tack vara läget högst upp i huset. I Kristineberg bor du med park- och friluftsliv runt hörnet, samtidigt som stadens puls aldrig är långt bort.

Entré 1 och 2

Din nya lägenhet har entré på båda plan och här är hemmets trappa placerad. Båda våningarna ger plats för skoställ och hatthylla där familjens ytterkläder kan husera.

Kök och vardagsrum

Det övre planets öppna yta skapar en våning för familjen att umgås på. Köket öppnas upp mot vardagsrummet och skapar ett hem där matlagningen blir en självklar del av umgänget. Kökets stilrena inredning i matta gråa toner och den svala köksbänken i sten harmoniserar väl med det vitlaserade ekgolvet. Här har du sällskap av Slottsparkens lummighet utanför fönstret när du plockar med disken. Bredvid kylen och frysen i fullhöjd finns även familjens städskåp placerat.

Badrum och gästtoalett

Familjens badrum finns på det undre planet i bekväm närhet till sovrummen. Duschens glasväggar och den breda spegeln bidrar till rummets elegans. När det är dags för tvättdag finns även familjens tvätt- och torkmaskiner här, smidigt integrerade i rummet under en arbetsbänk med draperi. Överskåpet och tvättställets kommod ger generös badrumsförvaring. En trappa upp väntar en gästtoalett med dusch i samma stilrena design som badrummet.

Balkong 1 och 2

Dina två balkonger ligger vackert placerade högst upp i huset och ger plats åt skön grönska och möbler för måltider och lugna stunder. Båda balkongerna är försedda med trätrallsgolv. Vardagsrummets balkong blir den självklara platsen för sommarens bjudningar.

Sovrum 1

I ditt nya sovrum kan du hålla ordning på kläder och pryttlar i den rymliga klädkammaren. Här får skidkläder och festblåsor gott om plats. Rummet har en harmoniskt ljus känsla och ger plats åt dubbelsängen där det är skönt att landa vid dagens slut.

Sovrum 2

I andra änden av det undre planet finns sovrum 2. Här finns plats för säng och möblering på det vackra ekgolvet.

Allrum

Vardagsrummet en trappa upp kompletteras här av ett till rum för soffmys eller spännande spelturneringar.

Hemfakta

Bostad
10-1502
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
5 av 7
Antal rum
4
Storlek
115 m²
Månadsavgift
5 442 kr
Pris per m²
89 522 kr
Pris
10 295 000 kr
Inflytt från
Mars 2020
I grannskapet

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan