Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Etagelägenhet med balkong på två våningar

Etagelägenhet med två balkonger mot slottsparken, gott om sociala ytor och stilren design. Inflyttningsklar från mars 2020. Visningar sker i visningslägenhet av annan storlek.

På det övre planet finns en öppen yta för matlagning och umgänge, och på det undre väntar lugn och ro med två sovrum. På båda våningarna finns en balkong ut mot den vackra Slottsparken. Det övre planets balkong är generöst bred och blir din egen takterrass tack vara läget högst upp i huset. I Kristineberg bor du med park- och friluftsliv runt hörnet, samtidigt som stadens puls aldrig är långt bort.

Entré 1 och 2

Din nya lägenhet har entré på båda plan och här är hemmets trappa placerad. Båda våningarna ger plats för skoställ och hatthylla där familjens ytterkläder kan husera.

Kök och vardagsrum

Det övre planets öppna yta skapar en våning för familjen att umgås på. Köket öppnas upp mot vardagsrummet och skapar ett hem där matlagningen blir en självklar del av umgänget. Kökets stilrena inredning i matta gråa toner och den svala köksbänken i sten harmoniserar väl med det vitlaserade ekgolvet. Här har du sällskap av Slottsparkens lummighet utanför fönstret när du plockar med disken. Bredvid kylen och frysen i fullhöjd finns även familjens städskåp placerat.

Badrum och gästtoalett

Familjens badrum finns på det undre planet i bekväm närhet till sovrummen. Duschens glasväggar och den breda spegeln bidrar till rummets elegans. När det är dags för tvättdag finns även familjens tvätt- och torkmaskiner här, smidigt integrerade i rummet under en arbetsbänk med draperi. Överskåpet och tvättställets kommod ger generös badrumsförvaring. En trappa upp väntar en gästtoalett med dusch i samma stilrena design som badrummet.

Balkong 1 och 2

Dina två balkonger ligger vackert placerade högst upp i huset och ger plats åt skön grönska och möbler för måltider och lugna stunder. Båda balkongerna är försedda med trätrallsgolv. Vardagsrummets balkong blir den självklara platsen för sommarens bjudningar.

Sovrum 1

I ditt nya sovrum kan du hålla ordning på kläder och pryttlar i den rymliga klädkammaren. Här får skidkläder och festblåsor gott om plats. Rummet har en harmoniskt ljus känsla och ger plats åt dubbelsängen där det är skönt att landa vid dagens slut.

Sovrum 2

I andra änden av det undre planet finns sovrum 2. Här finns plats för säng och möblering på det vackra ekgolvet.

Allrum

Vardagsrummet en trappa upp kompletteras här av ett till rum för soffmys eller spännande spelturneringar.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Lokal service

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan