Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

10-1402, 4 Rum, 105 m²

Elegant och praktisk fyra på västra Kungsholmen

I din nya lägenhet samspelar stilren design med praktiska lösningar och bra förvaring. Hemma har du två balkonger och utanför dörren väntar den lummiga innergården och Kristinebergs citynära natur.

Invid Slottsparken ligger din nya lägenhet högt belägen och med ett ljust gavelläge. Från den ena balkongen kan du spana ner på den gemensamma innergården där gårdshuset, pergolorna och odlingslådorna blir som en förlängning av hemmet. Den planerade kvarterskrogen och vinbaren skapar liv och rörelse och blir en självklar mötesplats för grannarna.

Entré

I den välkomnande entrén finns plats för familjens jackor och skor i skjutdörrsgarderoben till vänster. Det praktiska och lättskötta klinkergolvet övergår i lägenhetens vitlaserade ekgolv.

Kök och vardagsrum

I köket och vardagsrummet finns plats för umgänge och matlagning i en trivsamt öppen planlösning med halvvägg bakom arbetsbänken. Köksbänkarnas stilrena kvartskomposit ger en hållbar och tidlös arbetsyta. På den energieffektiva hällen kokar pastavattnet upp på nolltid och i kyl och frys i fullhöjd ryms matrester och råvaror. Det generöst tilltagna vardagsrummet ger gott om plats för familjen att umgås på.

Badrum och gästtoalett

Lägenheten har ett badrum och en gästtoalett som båda är utrustade med dusch, så att ni slipper köbildning under stressiga morgnar. Rummen är stilrent inredda i grå toner, och den breda spegeln över handfatet ger elegant rymd. I badrummet finns familjens tvätt- och torkmaskin och bra förvaring.

Balkong 1 och 2

Med två balkonger finns den friska luften nära till hands även på hemmaplan. Golvet i trätrall gör sig fint till vackra blommor och väldoftande kryddodlingar.

Sovrum 1

Hemmets största sovrum har undangömd förvaring i en egen klädkammare där kläderna prydligt kan sorteras efter färg eller funktion. Via balkongen finns utsikten över innergården.

Sovrum 2 och 3

De två mindre sovrummen passar perfekt som barnrum. Här finns praktiska garderober och plats för säng och skrivbord, vid sidan av tågbanor och färgpennor.

Hemfakta

Bostad
10-1402
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
4 av 7
Antal rum
4
Storlek
105 m²
I grannskapet

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan