Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Elegant och praktisk fyra på västra Kungsholmen

I din nya lägenhet samspelar stilren design med praktiska lösningar och bra förvaring. Hemma har du två balkonger och utanför dörren väntar den lummiga innergården och Kristinebergs citynära natur.

Invid Slottsparken ligger din nya lägenhet högt belägen och med ett ljust gavelläge. Från den ena balkongen kan du spana ner på den gemensamma innergården där gårdshuset, pergolorna och odlingslådorna blir som en förlängning av hemmet. Den planerade kvarterskrogen och vinbaren skapar liv och rörelse och blir en självklar mötesplats för grannarna.

Entré

I den välkomnande entrén finns plats för familjens jackor och skor i skjutdörrsgarderoben till vänster. Det praktiska och lättskötta klinkergolvet övergår i lägenhetens vitlaserade ekgolv.

Kök och vardagsrum

I köket och vardagsrummet finns plats för umgänge och matlagning i en trivsamt öppen planlösning med halvvägg bakom arbetsbänken. Köksbänkarnas stilrena kvartskomposit ger en hållbar och tidlös arbetsyta. På den energieffektiva hällen kokar pastavattnet upp på nolltid och i kyl och frys i fullhöjd ryms matrester och råvaror. Det generöst tilltagna vardagsrummet ger gott om plats för familjen att umgås på.

Badrum och gästtoalett

Lägenheten har ett badrum och en gästtoalett som båda är utrustade med dusch, så att ni slipper köbildning under stressiga morgnar. Rummen är stilrent inredda i grå toner, och den breda spegeln över handfatet ger elegant rymd. I badrummet finns familjens tvätt- och torkmaskin och bra förvaring.

Balkong 1 och 2

Med två balkonger finns den friska luften nära till hands även på hemmaplan. Golvet i trätrall gör sig fint till vackra blommor och väldoftande kryddodlingar.

Sovrum 1

Hemmets största sovrum har undangömd förvaring i en egen klädkammare där kläderna prydligt kan sorteras efter färg eller funktion. Via balkongen finns utsikten över innergården.

Sovrum 2 och 3

De två mindre sovrummen passar perfekt som barnrum. Här finns praktiska garderober och plats för säng och skrivbord, vid sidan av tågbanor och färgpennor.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Service i området

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan