Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Hållbar och ljus lägenhet med vattennära läge

Familjens nya fyra ligger vackert vänd mot Slottsparken. Dubbla balkonger och fönster åt tre väderstreck skapar rymd och ljus tillsammans med lägenhetens behagliga gråskalor.

I Kristineberg skapar de många parkerna och närheten till Mälaren ett naturnära område med stadens fördelar nära till hands. På hemmaplan finns en ombonad innergård för lek och spring, och från balkongen i sovrummet kan du hålla koll på gårdens aktivitet på håll. Din Svanenmärkta lägenhet är försedd med energieffektiva vitvaror för miljöns och plånbokens bästa.

Entré

Ta emot familj och vänner i en rymlig och välkomnande entré. Skjutdörrsgarderoben gömmer undan ytterkläder och väskor, och i städskåpet förvarar du dammsugaren och moppen till städdagen.

Kök och vardagsrum

Duka upp till stor middag eller kura i den mysiga soffan – det stora vardagsrummet bjuder in till umgänge för både vardagliga och festliga stunder. Med balkongdörren öppen får rummet en skön förlängning ut. Med en halvvägg bakom köksbänken skapas en öppen och sällskaplig lösning där du kan fortsätta middagens samtal när du plockar med disken. Känner du inte för att laga mat kan du alltid ta med familjen till den planerade kvarterskrogen i grannhuset.

Badrum och gästtoalett

Familjens badrum och gästtoalett går i matta gråa toner som bryts av med duschens klara glasväggar. I badrummet finns tvätt- och torkmaskin och gott om plats för handdukar, krämer och hårprodukter. Badrummets extra breda spegel minskar trängseln.

Balkong 1 och 2

Balkongerna omsluter lägenheten från var sitt håll och ger dig två hemtrevliga uteplatser att njuta av på nära håll.

Sovrum 1

Efter en lång dag är det skönt att pusta ut i ditt nya sovrum där den breda sängen väntar i ett rymligt rum. Klädkammaren ger praktiskt förvaring och håller ordning på säsongens kläder.

Sovrum 2 och 3

De två mindre sovrummen invid entrén har plats för säng och skrivbord för läxläsning och pyssel. Garderoberna ger plats åt kläder, pryttlar och leksaker.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Lokal service

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan