Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Reserverad

10-1303, 4 Rum, 105 m²

6 planerade visningar

6 planerade visningar

Läs mer

Hållbar och ljus lägenhet med vattennära läge

Familjens nya fyra ligger vackert vänd mot Slottsparken. Dubbla balkonger och fönster åt tre väderstreck skapar rymd och ljus tillsammans med lägenhetens behagliga gråskalor.

I Kristineberg skapar de många parkerna och närheten till Mälaren ett naturnära område med stadens fördelar nära till hands. På hemmaplan finns en ombonad innergård för lek och spring, och från balkongen i sovrummet kan du hålla koll på gårdens aktivitet på håll. Din Svanenmärkta lägenhet är försedd med energieffektiva vitvaror för miljöns och plånbokens bästa.

Entré

Ta emot familj och vänner i en rymlig och välkomnande entré. Skjutdörrsgarderoben gömmer undan ytterkläder och väskor, och i städskåpet förvarar du dammsugaren och moppen till städdagen.

Kök och vardagsrum

Duka upp till stor middag eller kura i den mysiga soffan – det stora vardagsrummet bjuder in till umgänge för både vardagliga och festliga stunder. Med balkongdörren öppen får rummet en skön förlängning ut. Med en halvvägg bakom köksbänken skapas en öppen och sällskaplig lösning där du kan fortsätta middagens samtal när du plockar med disken. Känner du inte för att laga mat kan du alltid ta med familjen till den planerade kvarterskrogen i grannhuset.

Badrum och gästtoalett

Familjens badrum och gästtoalett går i matta gråa toner som bryts av med duschens klara glasväggar. I badrummet finns tvätt- och torkmaskin och gott om plats för handdukar, krämer och hårprodukter. Badrummets extra breda spegel minskar trängseln.

Balkong 1 och 2

Balkongerna omsluter lägenheten från var sitt håll och ger dig två hemtrevliga uteplatser att njuta av på nära håll.

Sovrum 1

Efter en lång dag är det skönt att pusta ut i ditt nya sovrum där den breda sängen väntar i ett rymligt rum. Klädkammaren ger praktiskt förvaring och håller ordning på säsongens kläder.

Sovrum 2 och 3

De två mindre sovrummen invid entrén har plats för säng och skrivbord för läxläsning och pyssel. Garderoberna ger plats åt kläder, pryttlar och leksaker.

Hemfakta

Bostad
10-1303
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
3 av 7
Antal rum
4
Storlek
105 m²
Månadsavgift
5 121 kr
Pris per m²
85 667 kr
Pris
8 995 000 kr
Inflytt från
Mars 2020
I grannskapet

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan