Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

10-1302, 4 Rum, 129 m²

Flexibel och stilren etagelägenhet

På västra Kungsholmen hittar du din nya etagelägenhet med två balkonger ut mot Slottsparkens lummighet. Här bor du rymligt i en urban miljö med friluftsliv runt hörnet.

Med entré på två plan, tre sovrum och dubbla badrum har du här ett smart och flexibelt boende. Två våningar skapar luft och eget utrymme, och den generösa öppna ytan för matlagning och umgänge blir familjens självklara mötesplats. De två balkongerna kompletteras av den gemensamma innergården där gårdshusets altan och bänkarna under pergolorna blir sköna platser under varma dagar. Din nya lägenhet är stilrent utformad med material- och färgval som inspirerats av omgivningens natur.

Entré 1 och 2

På båda planen finns en entré med plats för skoställ och hatthylla för ordning och reda i hallen. Här finns även trappan som binder ihop våningarna.

Kök och vardagsrum

På det övre planet finns hemmets kök där veckans måltider tillagas på energieffektivt manér. De grå löksluckorna och köksbänken i sval kvartskomposit passar bra ihop med lägenhetens ljusa och matta ekgolv. I vardagsrummet ryms möblemang för middagar och sofftid. Fönstren vetter precis som balkongen mot parken utanför.

Badrum 1 och 2

En stilren takdusch och tvättmöjlighet med tork- och tvättmaskin finns i båda dina badrum. Den praktiska arbetsbänken ovanför maskinerna och väggskåpet underlättar förvaring och tvättbestyr. Med dubbla lådor under handfaten har du god förvaring åt krämer och plåster. Vacker granitkeramik på väggar och golv ger elegans åt rummen.

Balkong 1 och 2

De två balkongerna ligger placerade ovanpå varandra och ger plats åt bekväma solstolar och växtligheter. På golven ger trätrallen ett mjukt intryck.

Sovrum 1 och 2

På det undre planet finns två sovrum för lugn och ro på var sin sida om allrummet. Sovrum 1 är lägenhetens största sovrum och det har inbyggd förvaring i den smidiga skjutdörrsgarderoben. Med fönster mot balkongen och parken finns sovrum 2, och här finns en rymlig och lättmöblerad yta.

Sovrum 3

Familjens tredje sovrum hittar du invid vardagsrummet. Lägenhetens ljusa ekgolv sträcker sig in i sovrummen och ger ett rum som passar som såväl barnrum som arbetsrum.

Allrum

Allrummet på det undre planet ger mer utrymme för familjen att umgås på. Här har du rum för en till soffa och den bekväma läsfåtöljen.

Hemfakta

Bostad
10-1302
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
3 av 7
Antal rum
4
Storlek
129 m²
Inflytt från
Mars 2020
I grannskapet

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan