Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

10-1302, 4 Rum, 129 m²

Beskrivning

Flexibel och stilren etagelägenhet

På västra Kungsholmen hittar du din nya etagelägenhet med två balkonger ut mot Slottsparkens lummighet. Här bor du rymligt i en urban miljö med friluftsliv runt hörnet.

Med entré på två plan, tre sovrum och dubbla badrum har du här ett smart och flexibelt boende. Två våningar skapar luft och eget utrymme, och den generösa öppna ytan för matlagning och umgänge blir familjens självklara mötesplats. De två balkongerna kompletteras av den gemensamma innergården där gårdshusets altan och bänkarna under pergolorna blir sköna platser under varma dagar. Din nya lägenhet är stilrent utformad med material- och färgval som inspirerats av omgivningens natur.

Entré 1 och 2

På båda planen finns en entré med plats för skoställ och hatthylla för ordning och reda i hallen. Här finns även trappan som binder ihop våningarna.

Kök och vardagsrum

På det övre planet finns hemmets kök där veckans måltider tillagas på energieffektivt manér. De grå löksluckorna och köksbänken i sval kvartskomposit passar bra ihop med lägenhetens ljusa och matta ekgolv. I vardagsrummet ryms möblemang för middagar och sofftid. Fönstren vetter precis som balkongen mot parken utanför.

Badrum 1 och 2

En stilren takdusch och tvättmöjlighet med tork- och tvättmaskin finns i båda dina badrum. Den praktiska arbetsbänken ovanför maskinerna och väggskåpet underlättar förvaring och tvättbestyr. Med dubbla lådor under handfaten har du god förvaring åt krämer och plåster. Vacker granitkeramik på väggar och golv ger elegans åt rummen.

Balkong 1 och 2

De två balkongerna ligger placerade ovanpå varandra och ger plats åt bekväma solstolar och växtligheter. På golven ger trätrallen ett mjukt intryck.

Sovrum 1 och 2

På det undre planet finns två sovrum för lugn och ro på var sin sida om allrummet. Sovrum 1 är lägenhetens största sovrum och det har inbyggd förvaring i den smidiga skjutdörrsgarderoben. Med fönster mot balkongen och parken finns sovrum 2, och här finns en rymlig och lättmöblerad yta.

Sovrum 3

Familjens tredje sovrum hittar du invid vardagsrummet. Lägenhetens ljusa ekgolv sträcker sig in i sovrummen och ger ett rum som passar som såväl barnrum som arbetsrum.

Allrum

Allrummet på det undre planet ger mer utrymme för familjen att umgås på. Här har du rum för en till soffa och den bekväma läsfåtöljen.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Service i området

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan