Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

10-1301, 3 Rum, 85 m²

3 planerade visningar

3 planerade visningar

Läs mer

Inflyttning: från november 2019 till oktober 2020

Parker runt hörnet och grön innegård

Bo omgiven av parker och natur, nära mysiga kvarterskrogar och city. Den lummiga innergården bjuder in till avslappnat umgänge med grannarna. Visningar sker i en visningslägenhet av annan storlek.

Din Svenenmärkta trea är välplanerad och stilrent utformad med hållbara material. Matta gråtoner skapar ett harmoniskt hem som är enkelt att sätta sin personliga prägel på. Vardagsrummet bjuder in till umgänge och sovrummen ger rum att dra sig undan till. För den odlingsglada finns odlingslådor på gården där det också finns ett gemensamt gårdshus med altan som passar perfekt för spontana grillaftnar med nya och gamla vänner.

Entré

I entrén möts du av ett praktiskt klinkergolv innan lägenhetens ljusa ekgolv tar vid. Här finns plats för jackor, skor, hjälmar och annat som är skönt att lägga av sig när man kommer hem. Med smarta skjutdörrar slipper du dörrar som är i vägen.

Kök och vardagsrum

Till höger finns lägenhetens sociala yta för matlagning och umgänge. Vardagsrummet ger plats för matplatsen och den bekväma soffan där det är skönt att koppla av. Matta gråa ytor och hållbar kvartskomposit ger ett stilrent kök där maten lagas med hjälp av energisnåla vitvaror. Med kyl och frys i fullhöjd behöver inte råvaror och matlådor trängas.

Badrum

De klara glasväggarna till takduschen och den breda spegeln skapar rymd och elegans. Spegelns bredd underlättar dessutom när platsen delas. Badrummets högra sida är hemmets lilla tvättstuga med snyggt undangömda tvätt- och torkmaskiner, förvaringsskåp och arbetsbänk. Väggar och golv utgörs av vacker granitkeramik.

Balkong 1 och 2

På vardagsrummets balkong sätter du fötterna på ett skönt trätrallsgolv som harmoniserar med naturen utanför. Vardagsrummets balkong ger utsikt över Slottsparken när du dukar upp sommarmiddagen, och sovrummets balkong kan bli din lugna gröna oas.

Sovrum 1

En generös klädkammare och stora ytor skapar ett rymligt rum för vila och återhämtning. Här är det skönt att landa vid dagens slut, eller dröja kvar lite extra under de lediga morgnarna.

Sovrum 2

Även det andra sovrummet ger gott om plats för säng och skrivbord, och hörnets garderober rymmer allt från extratäcken till spel.

Hemfakta

Bostad
10-1301
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
3 av 7
Antal rum
3
Storlek
85 m²
Månadsavgift
4 347 kr
Pris per m²
85 235 kr
Pris
7 245 000 kr
I grannskapet

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan