Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Parker runt hörnet och grön innegård

Genomgående trea med två balkonger, varav den ena ger fin utsikt mot slottsparken. Inflyttningsklar från mars 2020. Visningar sker i visningslägenhet av annan storlek.

Din Svenenmärkta trea är välplanerad och stilrent utformad med hållbara material. Matta gråtoner skapar ett harmoniskt hem som är enkelt att sätta sin personliga prägel på. Vardagsrummet bjuder in till umgänge och sovrummen ger rum att dra sig undan till. För den odlingsglada finns odlingslådor på gården där det också finns ett gemensamt gårdshus med altan som passar perfekt för spontana grillaftnar med nya och gamla vänner.

Entré

I entrén möts du av ett praktiskt klinkergolv innan lägenhetens ljusa ekgolv tar vid. Här finns plats för jackor, skor, hjälmar och annat som är skönt att lägga av sig när man kommer hem. Med smarta skjutdörrar slipper du dörrar som är i vägen.

Kök och vardagsrum

Till höger finns lägenhetens sociala yta för matlagning och umgänge. Vardagsrummet ger plats för matplatsen och den bekväma soffan där det är skönt att koppla av. Matta gråa ytor och hållbar kvartskomposit ger ett stilrent kök där maten lagas med hjälp av energisnåla vitvaror. Med kyl och frys i fullhöjd behöver inte råvaror och matlådor trängas.

Badrum

De klara glasväggarna till takduschen och den breda spegeln skapar rymd och elegans. Spegelns bredd underlättar dessutom när platsen delas. Badrummets högra sida är hemmets lilla tvättstuga med snyggt undangömda tvätt- och torkmaskiner, förvaringsskåp och arbetsbänk. Väggar och golv utgörs av vacker granitkeramik.

Balkong 1 och 2

På vardagsrummets balkong sätter du fötterna på ett skönt trätrallsgolv som harmoniserar med naturen utanför. Vardagsrummets balkong ger utsikt över Slottsparken när du dukar upp sommarmiddagen, och sovrummets balkong kan bli din lugna gröna oas.

Sovrum 1

En generös klädkammare och stora ytor skapar ett rymligt rum för vila och återhämtning. Här är det skönt att landa vid dagens slut, eller dröja kvar lite extra under de lediga morgnarna.

Sovrum 2

Även det andra sovrummet ger gott om plats för säng och skrivbord, och hörnets garderober rymmer allt från extratäcken till spel.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Lokal service

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan