Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Med naturen och city som grannar

Här bor du i en välplanerad trea där stilfulla materialval ger en exklusiv känsla. Balkongen ut mot Kristinebergs slottspark och ger en avkopplande utsikt till morgonkaffet. Just nu erbjuder vi endast privatvisningar

På Kungsholmen behöver du inte välja mellan vad staden och naturen har att erbjuda – här finns båda delarna inom räckhåll. Packa badväskan för en skön dag vid Mälarens klippor eller ta tunnelbanan in till Stockholms stora utbud av kultur och nöje. Hemmavid har du ett socialt kvarter där den planerade vinbaren på hörnet blir en självklar mötesplats för grannarna. I din nya lägenhet har du en öppen planlösning och två balkonger att njuta av.

Entré

Från trapphuset välkomnas du in i entrén där det finns smart förvaring med skjutdörrar. Här är även lägenhetens städskåp placerat.

Kök och vardagsrum

Från entrén har du köket snett fram åt höger. På den energieffektiva hällen kokar pastavattnet upp snabbt, och du har spatiösa bänkytor i vacker kvartskomposit där bunkar och skärbrädor slipper trängas. Vardagsrummet öppnas upp mot balkongen och parken och ger plats för matbord och mysig soffhörna.

Badrum

Lägenhetens harmoniska gråskala sträcker sig in i badrummet där vacker granitkeramik täcker väggar och golv. Snyggt undangömt finns tvätt- och torkmaskinerna för tvättdagen, och de stilrena glasväggarna till takduschen ger rymd åt rummet.

Balkong 1 och 2

Dina två balkonger omsluter lägenheten från var sitt håll. Här har du plats för hemtrevlig grönska och utomhusmöblemanget. Vill du duka upp för stort kalas utomhus har du också gårdshusets altan till ditt förfogande.

Sovrum 1

Med en rymlig klädkammare där kläder och prylar får sitt hem underlättas arbetet med att hålla sovrummet ordnat och harmoniskt. Ditt nya sovrum har plats för en dubbelsäng och sängbord där favorittidningen väntar på en stunds avkoppling.

Sovrum 2

Vägg i vägg med sovrum 1 finns det andra sovrummet som passar bra som arbetsrum eller barnrum. Här kommer ljuset in från fönstret som vetter mot innergården. Garderoberna i hörnet ger ytterligare förvaring, och vid sidan av lägenhetens garderober har du också ett källarförråd för allt det där som inte behövs just nu.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Lokal service

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan