Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Gavellägenhet på västra Kungsholmen

Med fönster åt tre väderstreck har du en ljus lägenhet att längta hem till. Här bor du i en smart planerad fyra på Kungsholmen där närheten till stadens liv kompletteras med grönområden för vila och l

Matta ytor och harmoniska gråskalor präglar din nya Svanenmärkta lägenhet. En öppen planlösning, gott om förvaring och energieffektiva vitvaror gör detta till ett hem för familjen att trivas i. Utanför uteplatsen tar innergården vid och ger känslan av en förlängning med gräsmatta. På innergården finns det gemensamma gårdshuset där du kan duka upp till kalas eller haka på den spontana grillkvällen.

Entré

I entrén välkomnas familj och vänner på ett vackert klinkergolv, och jackor och skor ryms i skjutdörrsgarderoben vid sidan av kepsar och väskor.

Kök och vardagsrum

I köket får den matlagningsglada utlopp för sin kreativitet på energisnålt manér. Kyl och frys i fullhöjd ger gott om plats för råvaror, och matlådor och med ugnen i skön arbetshöjd har du bra uppsyn över brödets gräddning. Vardagsrummets generösa yta ger plats för stora middagar och vilsam återhämtning i soffan.

Badrum och gästtoalett

Familjens badrum och gästtoalett delar samma stilrena inredning och har var sin dusch som minskar körisken. Badrummet är utrustat med tvätt- och torkmaskin som gör jobbet när tvättkorgen är full. Ovanför maskinerna kan du vika och sortera tvätten på bänken, där även ett doftljus och en tålig växt kan husera. Den breda spegeln ger en exklusiv känsla till rummet och är en välkommen detalj när många vill fixa sig samtidigt.

Balkong och uteplats

Den egna utemiljön består av en balkong och en uteplats där du kan koppla av med en tidning eller påta i din lilla köksträdgård. Om du vill ha mer plats för odling finns odlingslådorna på innergården.

Sovrum 1

Ditt nya sovrum ligger invid uteplatsen och har en klädkammare som ger en generös och undangömd plats för säsongens kläder.

Sovrum 2 och 3

Sovrum 2 och 3 ligger i var sin ände av lägenheten och passar bra som barnrum eller arbetsrum. Här finns plats för en säng och skrivbord vid sidan av legovärldar och myshörnor.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Service i området

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan