Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

10-1102, 4 Rum, 112 m²

Gavellägenhet på västra Kungsholmen

Med fönster åt tre väderstreck har du en ljus lägenhet att längta hem till. Här bor du i en smart planerad fyra på Kungsholmen där närheten till stadens liv kompletteras med grönområden för vila och l

Matta ytor och harmoniska gråskalor präglar din nya Svanenmärkta lägenhet. En öppen planlösning, gott om förvaring och energieffektiva vitvaror gör detta till ett hem för familjen att trivas i. Utanför uteplatsen tar innergården vid och ger känslan av en förlängning med gräsmatta. På innergården finns det gemensamma gårdshuset där du kan duka upp till kalas eller haka på den spontana grillkvällen.

Entré

I entrén välkomnas familj och vänner på ett vackert klinkergolv, och jackor och skor ryms i skjutdörrsgarderoben vid sidan av kepsar och väskor.

Kök och vardagsrum

I köket får den matlagningsglada utlopp för sin kreativitet på energisnålt manér. Kyl och frys i fullhöjd ger gott om plats för råvaror, och matlådor och med ugnen i skön arbetshöjd har du bra uppsyn över brödets gräddning. Vardagsrummets generösa yta ger plats för stora middagar och vilsam återhämtning i soffan.

Badrum och gästtoalett

Familjens badrum och gästtoalett delar samma stilrena inredning och har var sin dusch som minskar körisken. Badrummet är utrustat med tvätt- och torkmaskin som gör jobbet när tvättkorgen är full. Ovanför maskinerna kan du vika och sortera tvätten på bänken, där även ett doftljus och en tålig växt kan husera. Den breda spegeln ger en exklusiv känsla till rummet och är en välkommen detalj när många vill fixa sig samtidigt.

Balkong och uteplats

Den egna utemiljön består av en balkong och en uteplats där du kan koppla av med en tidning eller påta i din lilla köksträdgård. Om du vill ha mer plats för odling finns odlingslådorna på innergården.

Sovrum 1

Ditt nya sovrum ligger invid uteplatsen och har en klädkammare som ger en generös och undangömd plats för säsongens kläder.

Sovrum 2 och 3

Sovrum 2 och 3 ligger i var sin ände av lägenheten och passar bra som barnrum eller arbetsrum. Här finns plats för en säng och skrivbord vid sidan av legovärldar och myshörnor.

Hemfakta

Bostad
10-1102
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
1 av 7
Antal rum
4
Storlek
112 m²
I grannskapet

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan