Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Unikt gavelläge högst upp i huset

På femte våningen finns din nya trea i Kristineberg. Här har du välplanerade ytor med hållbarhet och stilrena material som stomme. Det sociala kan ta stor plats och du har utsikt mot Slottsparken.

Ditt nya kök når du både smidigt från hallen när du kommer hem med matkassarna, och från vardagsrummets hörn där rummen möts nära dörren mot balkongen. Balkongen och vardagsrummet ger utsikt mot Slottsparken som ligger som närmsta granne. Vardagsrummets generösa yta får in ljuset från två håll, och den spetsiga vinkeln ger karaktär och en unik känsla till rummet.

Hall

Från hallen når du hemmets alla rum. I hörnan till höger kan jackor och väskor få en undanskymd men lättillgänglig plats, och det finns gott om väggytor för välkomnande hallinredning.

Vardagsrum och kök

Det karaktäristiska vardagsrummet blir platsen för storslagna middagar och lugnt hemmafixande. Ljuset faller in från båda håll, och rummet öppnas upp utåt med balkongen. Matlagningen får ett eget utrymme där snabba mellanmål och avancerade långkok får breda ut sig. Stilrena kökssnickerier och miljösnälla vitvaror blir kökets bas.

Balkong

En hylla med slingrande murgröna, en bekväm utemöbel och trivsamma textilier – här är det enkelt att skapa en grön oas hemma. Vintertid kan ljusslingor ge ett stämningsfullt utrymme.

Badrum

Rummets vänstra sida blir hemmets tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare under en praktisk bänk. Den andra sidan består av dusch, wc och tvättställ. Rummet har bra förvaring och är stilrent utformat.

Sovrum 1 och 2

Det mindre sovrummet ligger vägg i vägg med badrummet. Här finns plats för kläder och extratäcken i tre garderober. Fönstret släpper in ljuset över ekparketten och de vitmålade väggarna. Hemmets större sovrum mäter tolv kvadratmeter och här finns en egen klädkammare för förvaringen. Smart garderobsinredning hjälper till med ordning och reda.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Lokal service

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan