Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

1-1403, 4 Rum, 102 m²

Beskrivning

Plats för umgänge och egentid i Kristineberg

På dina 102 kvadratmeter i Kristineberg finns välplanerade ytor för trivsamt umgänge och för efterlängtad egentid. Praktiska lösningar och stilren design är lägenhetens utgångsläge.

Köket och vardagsrummet knyts ihop med en halvöppen planlösning. Här är det enkelt att umgås och känna gemenskap oavsett om det är en gemensam aktivitet som står på schemat eller om var och en pysslar med sitt. I var sitt hörn ligger sovrummen för avskildhet och lugn och ro. Över hela lägenheten når en stilren ekparkett som blir grunden för möblemangen. Balkongen ger en trivsam utomhusyta på hemmaplan.

Hall

Hemma hos dig kliver du in i en yteffektiv hall med bra förvaring åt höger. De praktiska skjutdörrarna sparar plats och döljer hela samlingen med jackor. Rakt fram väntat det öppna rummet och till vänster finns gästtoaletten.

Kök och vardagsrum

Med en halvöppen planlösning väntar ett stort rum där det sociala får stå i fokus. I kökets del lagas maten på hållbara och stilrena kökssnickerier och här finns bra förvaring för husgeråd och matvaror. Dina vitvaror tillagar, förvarar och diskar med minimal energiåtgång. Vardagsrummet blir platsen för stillsamma hemmakvällar och högtidliga festligheter på 31 rymliga kvadratmeter.

Balkong

På balkongen finns plats för växtligheter och trivsamma utomhusmöbler. Vardagsrummets glasdörr knyter ihop inomhus och utomhus, och mer utomhusyta finns nere på gården med gårdshus och odlingslådor.

Badrum och gästtoalett

I båda rummen når kaklet från golv till tak och badrumsmattorna ligger snyggt på klinkerplattorna. Dusch, handdukstork, wc och tvättställ har du bubbel uppsättning av. I badrummet finns mer förvaring och hörnan med tvättmaskin och torktumlaren.

Sovrum 2

Ditt rymliga sovrum ger en harmonisk plats för vila och återhämtning. Tretton kvadratmeter ger luftig plats för möblerna, och garderoben hjälper till att hålla rummet ordnat och harmoniskt.

Sovrum 1 och 3

Hemmets två mindre sovrum mäter nio respektive tio kvadratmeter. Rummen gör sig lika bra som barnrum som arbetsrum eller gästrum. Ekparkett och förvaring i garderober är en bra bas för olika möblemang och användningsområden.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Lokal service

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan