Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

1-1403, 4 Rum, 102 m²

Plats för umgänge och egentid i Kristineberg

På dina 102 kvadratmeter i Kristineberg finns välplanerade ytor för trivsamt umgänge och för efterlängtad egentid. Praktiska lösningar och stilren design är lägenhetens utgångsläge.

Köket och vardagsrummet knyts ihop med en halvöppen planlösning. Här är det enkelt att umgås och känna gemenskap oavsett om det är en gemensam aktivitet som står på schemat eller om var och en pysslar med sitt. I var sitt hörn ligger sovrummen för avskildhet och lugn och ro. Över hela lägenheten når en stilren ekparkett som blir grunden för möblemangen. Balkongen ger en trivsam utomhusyta på hemmaplan.

Hall

Hemma hos dig kliver du in i en yteffektiv hall med bra förvaring åt höger. De praktiska skjutdörrarna sparar plats och döljer hela samlingen med jackor. Rakt fram väntat det öppna rummet och till vänster finns gästtoaletten.

Kök och vardagsrum

Med en halvöppen planlösning väntar ett stort rum där det sociala får stå i fokus. I kökets del lagas maten på hållbara och stilrena kökssnickerier och här finns bra förvaring för husgeråd och matvaror. Dina vitvaror tillagar, förvarar och diskar med minimal energiåtgång. Vardagsrummet blir platsen för stillsamma hemmakvällar och högtidliga festligheter på 31 rymliga kvadratmeter.

Balkong

På balkongen finns plats för växtligheter och trivsamma utomhusmöbler. Vardagsrummets glasdörr knyter ihop inomhus och utomhus, och mer utomhusyta finns nere på gården med gårdshus och odlingslådor.

Badrum och gästtoalett

I båda rummen når kaklet från golv till tak och badrumsmattorna ligger snyggt på klinkerplattorna. Dusch, handdukstork, wc och tvättställ har du bubbel uppsättning av. I badrummet finns mer förvaring och hörnan med tvättmaskin och torktumlaren.

Sovrum 2

Ditt rymliga sovrum ger en harmonisk plats för vila och återhämtning. Tretton kvadratmeter ger luftig plats för möblerna, och garderoben hjälper till att hålla rummet ordnat och harmoniskt.

Sovrum 1 och 3

Hemmets två mindre sovrum mäter nio respektive tio kvadratmeter. Rummen gör sig lika bra som barnrum som arbetsrum eller gästrum. Ekparkett och förvaring i garderober är en bra bas för olika möblemang och användningsområden.

Hemfakta

Bostad
1-1403
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
4 av 7
Antal rum
4
Storlek
102 m²
I grannskapet

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan