Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

1-1402, 2 Rum, 53 m²

7 planerade visningar

7 planerade visningar

Läs mer

Med ljust gavelläge och trivsamma rum

Den öppna planlösningen knyter ihop matlagningen och det sociala i din nya tvåa. Här kommer ljuset in från två håll och du har en balkong som ger rummet en uppskattad utomhusdel.

I din nya lägenhet är det enkelt att styra upp middagar och annat trevligt med en öppen och umgängesvänlig planlösning. Köket i stilrent utförande och med vitvaror i toppklass bjuder in till kreativ matlagning på energieffektivt vis. Känner ni inte för att laga mat kan ni alltid gå till Golfbaren precis intill för en bit mat och en spännande turnering på minigolfbanan.

Hall och klädkammare

Hallens vänstra sida består av garderoben med skjutdörrar där samlingen med jackor och skor får sitt nya hem. Några steg in i lägenheten byts hallens klinkergolv ut mot ekparkett, och runt hörnet finns den praktiska klädkammaren med smart garderobsinredning.

Badrum

Stilrent kakel och klinkerplattor med komfortvärme är basen i ditt badrum. Du har bra förvaring i kommoden och spegelskåpet, och spegelskåpet har egen belysning. Resten av ljuset får du från spotlights i taket. Kombimaskinen hjälper till när tvättkorgen börjar bli full.

Kök och vardagsrum

Köket och vardagsrummet möts i en öppen planlösning där ljuset kommer in från två håll. Soffan för slappa stunder och matbordet för vardagliga och högtidliga måltider står fint på ekparketten. I köket kan du experimentera med nya smaker och slänga ihop snabba frukostar på snygga köksbänkar och med energieffektiva vitvaror som hjälp.

Balkong

Vardagsrummets glasdörr leder ut på balkongen som ger en utomhusyta på hemmaplan. Under sommaren är detta platsen för trivsamma växter och mjuka textilier, och på vintern får stämningsskapande ljusslingor ta över. Mer utomhusyta hemma finns nere på innergården.

Sovrum

På tolv kvadratmeter finns gott om utrymme för en säng av bred modell och annan rogivande inredning. Garderoben i hörnet kompletterar klädkammarens förvaringsutrymme och ger plats åt extratäcken och lakan.

Hemfakta

Bostad
1-1402
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
4 av 7
Antal rum
2
Storlek
53 m²
Inflytt från
Maj 2020
I grannskapet

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan