Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Med ljust gavelläge och trivsamma rum

Den öppna planlösningen knyter ihop matlagningen och det sociala i din nya tvåa. Här kommer ljuset in från två håll och du har en balkong som ger rummet en uppskattad utomhusdel.

I din nya lägenhet är det enkelt att styra upp middagar och annat trevligt med en öppen och umgängesvänlig planlösning. Köket i stilrent utförande och med vitvaror i toppklass bjuder in till kreativ matlagning på energieffektivt vis. Känner ni inte för att laga mat kan ni alltid gå till Golfbaren precis intill för en bit mat och en spännande turnering på minigolfbanan.

Hall och klädkammare

Hallens vänstra sida består av garderoben med skjutdörrar där samlingen med jackor och skor får sitt nya hem. Några steg in i lägenheten byts hallens klinkergolv ut mot ekparkett, och runt hörnet finns den praktiska klädkammaren med smart garderobsinredning.

Badrum

Stilrent kakel och klinkerplattor med komfortvärme är basen i ditt badrum. Du har bra förvaring i kommoden och spegelskåpet, och spegelskåpet har egen belysning. Resten av ljuset får du från spotlights i taket. Kombimaskinen hjälper till när tvättkorgen börjar bli full.

Kök och vardagsrum

Köket och vardagsrummet möts i en öppen planlösning där ljuset kommer in från två håll. Soffan för slappa stunder och matbordet för vardagliga och högtidliga måltider står fint på ekparketten. I köket kan du experimentera med nya smaker och slänga ihop snabba frukostar på snygga köksbänkar och med energieffektiva vitvaror som hjälp.

Balkong

Vardagsrummets glasdörr leder ut på balkongen som ger en utomhusyta på hemmaplan. Under sommaren är detta platsen för trivsamma växter och mjuka textilier, och på vintern får stämningsskapande ljusslingor ta över. Mer utomhusyta hemma finns nere på innergården.

Sovrum

På tolv kvadratmeter finns gott om utrymme för en säng av bred modell och annan rogivande inredning. Garderoben i hörnet kompletterar klädkammarens förvaringsutrymme och ger plats åt extratäcken och lakan.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Lokal service

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan