Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

1-1303, 4 Rum, 102 m²

Beskrivning

Genomgående lägenhet med Svanenmärkning

Här bor du i en Svanenmärkt lägenhet med balkong med utsikt mot slottsparken, en gemensam innergård och naturen runt knuten. Visningar sker i lägenheter av samma storlek.

Köket möter vardagsrummet i en halvöppen planlösning, och vardagsrummet förlängs ut mot balkongen. Nere på gården finns odlingslådorna och gårdshuset som du delar med grannarna. Här är det enkelt att styra upp spontana grillkvällar vid gårdshusets altan. I kvarteret planeras det för kvarterskrogar och annat som ger liv och praktiska lösningar precis runt hörnet. Ditt nya område på västra Kungsholmen ger också gröna parker och nära till Mälarens vatten.

Hall

Från trapphuset kliver du in i hallen där väggen till höger består av skjutdörrar som elegant döljer hela samlingen med ytterkläder. Under fötterna ligger slitstarka klinkerplattor och direkt till vänster finns gästtoaletten.

Kök och vardagsrum

Hemma hos dig möts köket och vardagsrummet i ett generöst genomgående rum med halvöppen planlösning. Du kan välja om du ska duka upp kvällens middag i gemytlig köksmiljö eller i vardagsrummets sällskapliga atmosfär med närhet till balkongen. I köket kan du slänga ihop frukostar i hast och låta höstgrytan puttra extra många timmar. Den snyggt integrerade diskmaskinen och resten av vitvarorna gör jobbet på energieffektivt vis.

Balkong

Balkongens form ger en ombonad och trivsam utomhusyta. Här kan du koppla av i en bekväm utemöbel eller låta vardagens pyssel och fix följa med ut.

Badrum och gästtoalett

När tvättkorgen är mer välfylld än garderoberna står tvättmaskinen och torktumlaren redo att rycka in. Med en egen tvätthörna behöver du inte oroa dig över bortglömda tvättider i en gemensam tvättstuga. Badrummet har en hörndusch och bra förvaring. Ljuset kommer från spotlights i taket och klinkergolvet ger behaglig komfortvärme underifrån. I hallen finns gästtoaletten som ger en extra uppsättning av wc, dusch och tvättställ – perfekt när många ska iväg samtidigt. Båda rummen är snyggt helkaklade.

Sovrum 2

Med en djup fönsterbänk får ditt nya sovrum ett litet burspråk att krypa upp i. Med det får rummet extra djup och karaktär. Garderoben bredvid dörren löser förvaringen, och du har plats för en bred säng.

Sovrum 1 och 3

Två mindre sovrum ger plats åt barnrum eller hemmakontor. Oavsett användningsområde är den stilrena basen med hemmets ekparkett och vitmålade väggar tillsammans med förberedd förvaring i garderober en bra grund.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Lokal service

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan