Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

1-1301, 3 Rum, 97 m²

Beskrivning

Välplanerade ytor för vardag och fest

På västra Kungsholmen finns den urbana naturen runt knuten med grönområden och klippbad. Din nya trea ligger trivsamt vänd mot en av områdets parker och du har 97 kvadratmeter hemma att njuta av.

Här tar du emot vänner och familj i en hall som knyter ihop hemmets olika rum och ger plats för ytterkläderna i en smidig hörna till höger. Vidare in i lägenheten väntar det storslagna vardagsrummet där kvällens middag ska serveras. I det luftiga köket finns plats för många kockar som kan hjälpas åt med matbesyren. När kvällen går mot sitt slut är det stora sovrummet med fönster mot balkongen platsen att drömma om.

Hall

Hallens klinkergolv är stilrent och räds inte lite lera och grus. I resten av lägenheten breder en vacker ekparkett ut sig. Hallen ger plats för säsongens ytterkläder och välkomnande detaljer.

Vardagsrum och kök

Köket når du smidigt från hallen när du kommer hem med matkassarna, och mot vardagsrummet finns rummets andra öppning. Gott om bänkytor och bra förvaring ger plats för husgeråd och matvaror. Det generösa vardagsrummet blir platsen för vardagens pyssel och helgens festligheter.

Balkong

Med trivsam utsikt mot Slottsparken ligger hemmets balkong. Här finns plats för tomatplantor och annan växtlighet vid sidan av utemöblerna.

Badrum

Praktiskt placerade under en bänkskiva finns tvättmaskinen och torktumlaren. Här är alla vitvaror energieffektiva, så tvätten sköts med minimal energiåtgång. Mittemot finns tvättställ, wc och duschhörna. Badrummet är stilrent utformat med helkaklade väggar och klinkergolv.

Sovrum 1 och 2

Hemmets två sovrum är placerade i var sin hörna. Här finns ytor för egentid och vila. Båda rummen har förberedd förvaring, det stora med en klädkammare och det mindre med tre garderober. Ekparkett och vitmålade väggar är basen för rummens möblemang.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Lokal service

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan