Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Visningsbostad

1-1203, 4 Rum, 102 m²

5 planerade visningar

5 planerade visningar

Läs mer

Naturnära fyra innanför tullarna

På Kungsholmen är vattnet aldrig långt borta – du får badplatser på sommaren och skridskobanor på vintern. Efter äventyren är fyran hemma i Kristineberg platsen att längta till.

Här öppnar du dörren och kommer hem till en fyra med en hall som löser förvaringen för ytterkläderna bakom platssparande skjutdörrar. I lägenheten finns smidig förvaring för allt från tandborstar till klädsamlingar, och du har dubbla badrum – viktiga detaljer i ett aktivt liv. Hemmets sociala hjärta är det öppna rummet som når från fönster till fönster med en halvöppen planlösning. I Kristineberg bor du både centralt och naturnära.

Hall

Bakom skjutdörrarna till höger han du hänga in jackan när du kommer hem. Här finns plats för både ytterkläder och städgrejerna. Det lättstädade klinkergolvet tål grus och lera utan att påverkas.

Kök och vardagsrum

Vardagsrummets genomgående läge släpper in ljus till soffhäng och middagar. Dörren till balkongen släpper in den friska luften i rummet, och fönstret i köket ger naturligt ljus till matbestyren. Här ordnar du matlådor och ambitiösa middagar i ett välplanerat kök med energieffektiva vitvaror. Rummen möts i en halvöppen planlösning.

Balkong

Balkongen med vinkel skapar en ombonad och hemtrevlig utomhusyta. Med nio kvadratmeter får både kafémöbeln och den bekväma vilstolen plats.

Badrum och gästtoalett

Badrummet ligger smidigt placerat mellan två av sovrummen. Här torkar handduken snabbt på handdukstorken efter duschen och du kan öppna spegelskåpet där krämer och produkter väntar på rad. I kommoden under tvättstället finns plats för lagret med tvål, doftljus och tvättmedel. Tvättmaskinen och torktumlaren ordnar med tvättbestyren. I hallen finns en gästtoalett med dusch, och båda rummen är stilfullt inredda med kaklade väggar och klinkergolv.

Sovrum 2

Rummet rymmer utan problem den breda sängen och sängbord i par. Här är platsen att dröja sig kvar på under lediga morgnar. I garderoben finns smidig klädförvaring.

Sovrum 1 och 3

Förvaring och ett skrivbord eller kojor och legovärldar – de två mindre sovrummen passar lika fint som arbetsrum eller barnrum. Den stilrena ekparketten blir basen för olika möblemang.

Hemfakta

Bostad
1-1203
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
2 av 7
Antal rum
4
Storlek
102 m²
Inflytt från
Maj 2020
I grannskapet

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan