Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

1-1202, 2 Rum, 53 m²

Ljust boende med lummig utsikt mot slottsparken

När du kliver in i ditt nya hem möts du av stora ytor lika bra för de stora middagarna som för det egna dansgolvet. Under årets varmare månader blir balkongen en somrig förlängning av innemiljön.

Med ett trivsamt läge lika nära tunnelbanan som till sköna vattenstråk blir ditt nya hem en skön oas att leva och bo i. Hemmavid möts du av stilrena material som lättstädade klinkergolv, vacker ekparkett och smakfull köksdesign. Dessutom göms bra förvaringslösningar bakom smidiga skjutdörrar och skåp lika bra för dammsugaren som för kläderna.

Hall

Från hallen ser du rakt fram mot det ljusa köket och vardagsrummet, och på din vänstra sida finns jackorna och mössornas bästa förvaringsplats bakom ytsparande skjutdörrar.

Badrum med kombimaskin

Direkt från hallen når du badrummet som har helkaklade väggar och klinkergolv. I det högra hörnet finns den energisnåla kombimaskinen med ovanliggande arbetsyta smidig för tröjvikningen och strumpletningen. I det andra hörnet finns duschen med avskärmande glasvägg, och under handfatet finns en kommod.

Sovrum

Med sovrummets 12 kvadratmetrar ryms både den stora dubbelsängen och en större byrå. Här inne kan du enkelt sätta din egen prägel med tyger, tavlor och ljuskällor för att skapa en trivsam sovmiljö. Här finns även ett rymligt linneskåp bra till förvaring av kläder eller lakan, men som också kompletteras bra av den större klädkammaren ute vid hallen.

Klädkammare

I anslutning till hallen ligger den rymliga klädkammaren med bra skjutdörrar. Här kan du enkelt förvara festblåsor, jeans och skor på hyllor och klädstänger.

Kök och vardagsrum

Den smarta planlösningen binder smidigt ihop vardagsrum och kök till hemmets sociala mittpunkt med plats för festmiddagar, mysiga fikastunder och sköna filmkvällar. I köksdelen hittar du miljösnälla vitvaror, bra tillagningsytor och rymliga skåp som tillsammans skapar en trivsam miljö för den återkommande matlagningen. Intill ryms matbordet med flera sittplatser och vidare mot vardagsrummet finns det gott om plats för soffa, fåtölj och bord.

Balkong

Sist men inte minst ligger den egna balkongen i direkt anslutning till vardagsrummet. Här ute kan du inreda med bord, stolar och trädgårdsmästarens egna odlingslåda fylld av kryddor, grönsaker och bär.

Hemfakta

Bostad
1-1202
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
2 av 7
Antal rum
2
Storlek
53 m²
I grannskapet

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan