Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Ljust boende med lummig utsikt mot slottsparken

När du kliver in i ditt nya hem möts du av stora ytor lika bra för de stora middagarna som för det egna dansgolvet. Under årets varmare månader blir balkongen en somrig förlängning av innemiljön.

Med ett trivsamt läge lika nära tunnelbanan som till sköna vattenstråk blir ditt nya hem en skön oas att leva och bo i. Hemmavid möts du av stilrena material som lättstädade klinkergolv, vacker ekparkett och smakfull köksdesign. Dessutom göms bra förvaringslösningar bakom smidiga skjutdörrar och skåp lika bra för dammsugaren som för kläderna.

Hall

Från hallen ser du rakt fram mot det ljusa köket och vardagsrummet, och på din vänstra sida finns jackorna och mössornas bästa förvaringsplats bakom ytsparande skjutdörrar.

Badrum med kombimaskin

Direkt från hallen når du badrummet som har helkaklade väggar och klinkergolv. I det högra hörnet finns den energisnåla kombimaskinen med ovanliggande arbetsyta smidig för tröjvikningen och strumpletningen. I det andra hörnet finns duschen med avskärmande glasvägg, och under handfatet finns en kommod.

Sovrum

Med sovrummets 12 kvadratmetrar ryms både den stora dubbelsängen och en större byrå. Här inne kan du enkelt sätta din egen prägel med tyger, tavlor och ljuskällor för att skapa en trivsam sovmiljö. Här finns även ett rymligt linneskåp bra till förvaring av kläder eller lakan, men som också kompletteras bra av den större klädkammaren ute vid hallen.

Klädkammare

I anslutning till hallen ligger den rymliga klädkammaren med bra skjutdörrar. Här kan du enkelt förvara festblåsor, jeans och skor på hyllor och klädstänger.

Kök och vardagsrum

Den smarta planlösningen binder smidigt ihop vardagsrum och kök till hemmets sociala mittpunkt med plats för festmiddagar, mysiga fikastunder och sköna filmkvällar. I köksdelen hittar du miljösnälla vitvaror, bra tillagningsytor och rymliga skåp som tillsammans skapar en trivsam miljö för den återkommande matlagningen. Intill ryms matbordet med flera sittplatser och vidare mot vardagsrummet finns det gott om plats för soffa, fåtölj och bord.

Balkong

Sist men inte minst ligger den egna balkongen i direkt anslutning till vardagsrummet. Här ute kan du inreda med bord, stolar och trädgårdsmästarens egna odlingslåda fylld av kryddor, grönsaker och bär.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Lokal service

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan