Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

1-1201, 3 Rum, 97 m²

Beskrivning

Trean med plats för middag och fest

När du kliver in i hallen från trapphuset möts du av en fri sikt fram till hemmets vardagsrum. Med ett gavelläge och en spetsig vinkel väntar detta rum på 38 kvadratmeter på kalas och festligheter.

Hemmets öppna rum gör det möjligt att planera för storslagna middagar med långbord som senare kan stuvas undan och lämna plats åt ett hemmadansgolv. Köket angränsar till vardagsrummet men låter ändå matlagningen få en avskild hörna. På balkongen kan middagsgästerna hämta lite frisk luft och blicka ut mot Slottsparken.

Hall

Hallen knyter ihop lägenhetens olika delar i ett öppet utrymme med stilrent klinkergolv. Till höger finns smart plats för jackor och annat, och väggarna runt omkring väntar på välkomnande och praktisk vägginredning.

Vardagsrum och kök

Hemmets karakteristiska vardagsrum låter det sociala ta välförtjänt stor plats. Ljuset faller in från två håll och du har en stor yta för soffhörnan och middagsbordet. Köket når du både från hallen och från vardagsrummet. Bänkytorna ger gott om plats för skärbrädor och matvaror, och du har klimatsmarta vitvaror till din hjälp i middagsbestyren.

Balkong

Dörren till balkongen finns i hörnan där köket och vardagsrummet möts. Här ute finns plats för vänner med välkomstdrinkar och lummiga gröna växter som skapar en hemmaoas. Slottsparken ordnar med utsikten.

Badrum

De helkaklade väggarna möter ett klinkergolv med skön konfortvärme. På bänken ovanför tvättmaskinen och torktumlaren kan värmeljus och en tålig växt bidra till rummets atmosfär. Du har tvättställ med förvaring, wc och en hörndusch.

Sovrum 1 och 2

Hemmets sociala del balanseras med två stora sovrum. Rummen ligger i var sin ände av lägenheten för maximalt med lugn och ro. Det större har en klädkammare där hela klädsamlingen kan husera. I det mindre ger en garderobsvägg förvaring.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Lokal service

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan