Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

1-1101, 2 Rum, 43 m²

Beskrivning

Tvåa med stad och natur utanför dörren

På västra Kungsholmen finns alla bekvämligheter inom räckhållhåll, och när ett bredare utbud lockar når du centrala Stockholm på tio minuter. Från din nya lägenhet är det nära till både natur och stad

När du vill lära känna dina nya omgivningar kan en långpromenad Kungsholmen runt vara en bra idé. Här har du parker, Mälarens vatten, restauranger och det urbana livet. Kanske blir Krillans skejtpark den nya favoriten, eller Boulbar i Rålambshovsparken. I det nya kvarteret i Kristineberg ligger din nya tvåa trivsamt placerad i det ena husets hörn.

Hall

Från trapphuset kommer du in i en hall som öppnar upp mot resten av lägenheten. Åt ena hållet finns en praktisk hörna för ytterkläder och grejer, och åt andra en vägg som gärna pryds med spegeln och några krokar.

Kök och vardagsrum

Här bor du med en öppen planlösning där köket ligger trivsamt placerat i mitten av rummet. Här får matlagningen breda ut sig och social yta finns åt båda hållen. Induktionshällen och resten av vitvarorna är miljömedvetet energisnåla. Vardagsrummet släpper in generöst med ljus till soffhäng och hemmafix. På andra sidan av köket finns dörren till balkongen.

Balkong

En bekväm utemöbel och hemtrevliga växter – här kan du skapa en egen utomhusoas hemma. Som vy har du Slottsparken som ligger framför.

Sovrum

Med både en klädkammare och en garderobsvägg finns goda chanser att hålla sovrummet ordnat och harmoniskt. Här kan kläderna sorteras efter funktion eller färg. Sängen står fint på ekparketten och fönstret är vänt mot balkongen.

Badrum

Om du kör igång kombimaskinen innan du beger dig hemifrån kan tvätten vara både ren och torr när du kommer hem. På bänken ovanpå maskinen kan du vika och sortera, och komfortvärmen i klinkergolvet blir ett välkommet inslag. De helkaklade väggarna ger en sliten bas, och du har bra förvaring i spegelskåpet och kommoden.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Lokal service

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan