Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Plats

Bostadsrätt Kungsholmen

Letar du bostadsrätt på Kungsholmen?

Kungsholmen förför med grönskande Hagaparken och sitt rika nöjesliv och är med det ett perfekt boende för dig som inte vill utesluta något. Här finns allt du kan tänkas behöva på hemmaplan, samtidigt som hela staden finns inom räckhåll. Med en bostadsrätt på Kungsholmen kan du förverkliga drömmen om att bo där allt händer. Läs mer om våra bostadsrätter här.

Ny bostadsrätt på Kungsholmen med lång historia

Bonavas filosofi är att skapa hem och levande områden som håller för framtiden. Genom att flytta in i en nyproducerad bostadsrätt på Kungsholmen förverkligar du en dröm som många bär på: drömmen om att få bo i ett nyproducerat hem och bli den första som skapar minnen i hemmet. När du bor på på Kungsholmen tar du del av stadens puls samtidigt som du bor i omedelbar närhet till naturen genom vackra parker och Mälarens vatten. Vår vision är att ge nytt och förbättrat boende till så många som möjligt, och vi hoppas du finner din pärla till bostad här.

Bli en del av Kungsholmen

Kungsholmen är perfekt för barnfamiljer, singelhushållet och allt däremellan. Både Hagaparken och Rålambshovsparken välkomnar med sitt lugn, och för den som söker avslappning genom god mat finns många charmiga restauranger att välja på. Här känns storstadens puls i vardagen, men du kan enkelt dra dig undan och leva ett lugnt liv med söndagspromenader längs stranden. Det bästa av alla tänkbara världar helt enkelt.

Kungsholmen är fullt av klassiska landmärken. Mest spektakulärt är kanske ändå Stadshuset. En av Stockholms mest kända byggnader som är en del av huvudstadens silhuett. Stadshuset invigdes 1923 och är med sina 106 meter en oerhört imponerande skapelse. Arkitekten Ragnar Östberg ville skapa något som inneslöt Stockholms hela historia och lyckades med hjälp av konst och utsmyckningar fylla huset med en nationalromantisk känsla av skönhet och vördnad.

Naturnära bostadsrätt på Kungsholmen

Från din bostadsrätt på Kungsholmen är det varken långt till cityliv eller naturupplevelser. Ön ger generöst med badplatser, parker och promenadvänliga stråk. Sommartid finns det flera trivsamma badplatser att välja bland. Smedsuddsbadet i gröna Rålambshovsparken är en perfekt badplats för barn och andra som föredrar sandstrand. Själva parken är även den en populär plats för lata stunder på filtar eller rolig parklek. Är det klippbad du föredrar finns till exempel Fredhäll och Kristineberg att tillgå. Oavsett årstid så ger det vattennära läget härliga vyer till promenader och löprundor.

Vad innebär det att bo i bostadsrätt?

Det finns flera olika boendeformer, och en av dem är bostadsrätt. Men vad innebär det då att bo i en bostadsrätt på Kungsholmen eller någon annanstans? I grund och botten handlar det om att det är du och dina grannar som tillsammans äger grannskapets hus och gemensamma utrymmen. Rent praktiskt innebär det att alla som bor där är med i en bostadsrättsförening. Varje år hålls en ett årsmöte där du och grannarna väljer vilka som ska vara med i styrelsen, och styrelsens jobb är sedan att bestämma över och rodda med allt vad det innebär att ha ett grannskap tillsammans. Bostadsrättsföreningen blir helt enkelt en demokratisk förening som ser till att alla kan trivas och ha det bra på platsen som är hemma.

Hitta din nya bostadsrätt här

Drömmer du om en egen bostadsrätt på Kungsholmen är Kristinebergs Slottspark något att spana in. Här växer ett nytt grannskap fram på västra delen av ön. Läget gör att du bor nära både härlig natur och det urbana livet. Så oavsett om du föredrar att få puls från den långa löprundan eller från det myllrande stadslivet är Kristineberg ett bra alternativ. Precis som alltid när vi bygger grannskap fokuserar vi både på att göra välplanerade och härliga lägenheter, och gemensamma ytor där grannar kan mötas och trivas. Ett hem är ju mer än det som finns innanför din egen entrédörr. I Kristineberg bygger vi en härlig och lummig innergård med ett gårdshus att umgås i oavsett väder och vind. Vill du hitta din nya bostadsrätt på Kungsholmen här kan du välja mellan två lite olika typer av boenden: det sociala och urbana Kvarteret eller det exklusiva och mer avskilda Parkhuset. Anmäl ditt intresse på grannskapets webbsida eller hör av dig till oss direkt om du vill veta mer om våra kommande bostadsrätter på Kungsholmen.

Här kan du grotta ner dig mer om hur det är att bo på Kungsholmen. Är du säker på att det är en bostadsrätt du letar efter, men vill spana in alla våra grannskap med bostadsrätter i Stockholmsområdet först är sidan Bostadsrätt Stockholm platsen att besöka.