Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Radhus i Malmö

Hemtrevliga radhus i Malmö

Längtar du efter ett radhus i Malmö? Bonava skapar nyproducerade radhus med hemtrevliga och levande bostadsområden i fokus. Att bo i ett radhus innebär större flexibilitet än ett fristående hus: du delar vissa gemensamma ytor med dina grannar men har samtidigt dina egna. När vi skissar på våra radhus och ett nytt område har vi alltid bostadsmiljön i åtanke. Detta då vi vill skapa ett levande bostadsområde som naturligt passar in i den befintliga stadsplaneringen.

I ett nytt radhus kan du enkelt anpassa inredningen efter dina önskemål. Du kan välja fritt från våra två inredningsstilar och göra tillval som gör att ditt radhus känns personligt. Bonava har skapat radhus och hem sedan 1930-talet och vet därför att inredning är en viktigt faktor när du köper ett nytt hem. Men vi vet även att färgen på väggen i köket inte är det viktigaste. Det allra viktigaste är att du och din familj känner sig hemma och trivs i ert nya radhus. Vad som utgör ett hem är unikt för varje person, men vi vill erbjuda dig grunden.

Trivs i ett radhus i Malmö

Malmö är en av Sveriges största städer och verkligen en stad att trivas i. Här ges stora möjligheter till karriär och utbildning och du finner ett bra utbud av kultur i staden. Malmö kallas ofta för parkernas stad. Uppkomsten till namnet beror på stora gamla parkanläggningar inne i staden. Några populära parker att finna lugnet vid är Slottsparken, Beijers park, Folkparken och Pildammsparken.

Ta del av alla våra radhus i Malmö nedan. 

Områden med radhus i Malmö

Hitta radhus