Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Radhus Limhamn

Köp radhus i Limhamn och bo granne med havet

Letar du radhus i Limhamn? Vi på Bonava skapar hem för framtiden i natursköna Limhamn för dig och din familj.  Limhamn ligger i Malmös västra delar precis vid havet, och erbjuder småstadsliv i utkanten av storstaden. I Limhamn bor du nära grönområden, parker och badplatser och området passar perfekt för barnfamiljer såväl som naturälskare.

För oss på Bonava är det viktigt att våra nyproducerade radhus lämnar ett så litet miljömässigt avtryck som möjligt. I alla våra nyproduktioner värnar vi därför om hållbarhet och kvalitet genom hela processen, så att du ska känna dig trygg och trivas i ditt nya hem länge.

En havsnära stadsdel

Limhamn är en mysig, havsnära stadsdel i västra Malmö där du hittar både en småbåtshamn, vackra promenadstråk och mysiga badplatser. Hit letar sig många som söker efter ett naturnära boende, men ändå vill ha möjlighet att snabbt ta sig in till Malmö, Lund eller åka över till Köpenhamn. Limhamns centrum har ett brett serviceutbud och här hittar du allt från matbutiker till apotek och vårdcentral. I Limhamn finns även flera restauranger och caféer, träningsanläggningar och modebutiker.

Från Limhamn tar du dig enkelt in till Malmö med hjälp av cykel, buss eller bil. Från Malmö kan du sedan enkelt ta dig till Köpenhamn, Lund eller andra platser i Sverige med tåg från Malmö central.

Hör gärna av dig till oss på Bonava om du har några frågor om våra nyproducerade radhus i Limhamn, eller om du hittar en bostad som passar just dig.