Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Lägenheter i Malmö

Att köpa lägenhet i Malmö

Bonava skapar nyproducerade lägenheter i Malmö, även kallad parkernas stad. Med en lägenhet i Malmö får du tillgång till både äldre och yngre arkitektur, bra shopping och närheten till Köpenhamn via Öresundsbron. Här skapar Bonava hem för framtiden, där du och din familj kan skapa minnen för livet.

För oss på Bonava är miljö och hållbarhet mycket viktigt, och när vi skapar nya lägenheter i Malmö är vi därför måna om att lämna ett så litet miljömässigt avtryck som möjligt. I våra nyproducerade lägenheter vill vi att du ska känna dig trygg och att du och din familj ska trivas länge. När du flyttar in i din lägenhet kommer du vara den första personen som sätter nyckeln i dörren, och får sedan som första ägare chansen att sätta din egen prägel på lägenheten.

Trivs och bo i parkernas stad, Malmö

Malmö Slott är Nordens äldst bevarade renässansslott, det rymmer Malmö Museer och ligger vid den otroligt vackra slottsparken som lockar till lek, spring och picknick. Malmö Live är Sveriges hetaste kulturkvarter som ligger nybyggt och vackert vid kanalen. Du har även Turning Torso i Västra hamnen och mysiga Lilla Torg mitt i staden med mat och dryck för de flesta smaker. Köper du en lägenhet i Malmö får du ett restaurangutbud i toppklass. 

I Malmö finns ett stort shoppingutbud bland annat längs den långa gågatan som går genom staden och på Emporia Shopping Center, ett av Nordens största köpcentrum med över 200 butiker och restauranger. Emporia ligger även granne med Malmö Arena, som är en sport och evenemangsarena, så ifall man vill kan man avsluta shoppingkvällen med att gå över gatan till Arenan och titta på Ishockey och Malmö Redhawks. Om du har en lägenhet i Malmö kan du dessutom enkelt pendla till Köpenhamn via Öresundsbron. 

Tveka inte att höra av dig om du hittar en lägenhet som passar dig eller om du har några frågor kring våra lägenheter i Malmö.

Områden med lägenheter i Malmö

Hitta lägenheter