Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Bostadsrätt i Malmö

Köp bostadsrätt i Malmö

Bonava skapar nya bostadsrätter och levande grannskap i Malmö, Sveriges tredje största stad och sista utpost mot kontinenten. Här tar du enkelt bilen, tåget eller färjan över till Danmark och sedan vidare ut i hela Europa.

Att skapa bostadsrätter som håller för framtiden är en av Bonavas grundpelare. Miljön står i fokus inför alla bostadsområden vi skapar. Vår tanke är att skapa levande bostadsområden som passar väl in i den befintliga stadsplaneringen där du ska känna dig som hemma. Genom att köpa en nyproduktion får du vara med på resan och påverka slutresultatet av ditt framtida hem. Du väljer mellan våra inredningsstilar och tar med det fram ditt eget drömhem.

Lev och trivs i Malmö

Som Sveriges tredje största stad har Malmö otroligt mycket att erbjuda. Ta del av ett stort kulturutbud, kulinariska restauranger och många populära barer. I Malmö finns det upplevelser och nöjen för alla. Allt från att vandra i någon av Malmös vackra parker eller under sommarens månader hänga vid sandstranden i Ribersborg till att känna sig levande på ett dansgolv. Här finner du även Moderna Museet och Malmös stolthet – Turning Torso, som du hittar i Västra Hamnen.

Drygt tjugo minuters resa med tåg från staden finns Kastrups flygplats med anknytningar till de flesta stora resmål utrikes. Tågen förbinder staden med resten av Sverige, och med dagens snabbtåg går det snabbt och enkelt att ta sig till Stockholm, även om det bara är över dagen.

Här hittar du alla våra bostadsrätter i Malmö.

Områden med bostadsrätt i Malmö

Hitta bostadsrätt