Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Lägenhet i Lund

Hitta din drömlägenhet

Letar du efter dina drömmars lägenhet i Lund? Vi på Bonava skapar nyproducerade lägenheter i Lund, idéernas stad. En lägenhet från Bonava ger dig ett hem med noggrant utvalda material av hög kvalitet. Dessutom slipper du budgivningens stress.

För oss är det viktigt att skapa trygga hem för framtiden där du kan leva och bo under en lång tid framöver. Alla våra nyproduktioner är skapade med hänsyn tagen till miljö och hållbarhet. Vi skapar nyproducerade hem för gemenskap och minnen, och med över 80 års erfarenhet av nyproduktion av lägenheter kan du lita på vår kunskap och känna dig trygg med ditt val.

Lund är blandning mellan historia och ungdom

Lund har ett av Sveriges största och äldsta universitet och är en gammal bildningsstad med anor långt tillbaka i tiden. Stadens sägs härstamma från 900-talet, och på Lunds gator finns många historiska byggnader och platser. Lunds Domkyrka är ett imponerande bygge som blev klart på 1100-talet då staden kom att bli hemvist åt nordens ärkebiskop. 

Med universitetet som centrum har Lund etablerat sig som en ungdomens stad. Här finns parker, barer och restauranger som borgar för ett myllrande uteliv och många scener där du kan njuta av såväl teater som konst och musik. Trots att Lund är en liten stad till ytan är den full av aktivitet och charm. 

Hittar du en lägenhet i Lund som du är intresserad av? Tveka inte att höra av dig till oss för frågor eller intresseanmälan.