Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Lägenhet i Lund

Hitta din drömlägenhet

Letar du efter dina drömmars lägenhet i Lund? Vi på Bonava skapar nyproducerade lägenheter i Lund, idéernas stad. En lägenhet från Bonava ger dig ett hem med noggrant utvalda material av hög kvalitet. Dessutom slipper du budgivningens stress.

För oss är det viktigt att skapa trygga hem för framtiden där du kan leva och bo under en lång tid framöver. Alla våra nyproduktioner är skapade med hänsyn tagen till miljö och hållbarhet. Vi skapar nyproducerade hem för gemenskap och minnen, och med över 80 års erfarenhet av nyproduktion av lägenheter kan du lita på vår kunskap och känna dig trygg med ditt val.

Lund är blandning mellan historia och ungdom

Lund har ett av Sveriges största och äldsta universitet och är en gammal bildningsstad med anor långt tillbaka i tiden. Stadens sägs härstamma från 900-talet, och på Lunds gator finns många historiska byggnader och platser. Lunds Domkyrka är ett imponerande bygge som blev klart på 1100-talet då staden kom att bli hemvist åt nordens ärkebiskop. 

Med universitetet som centrum har Lund etablerat sig som en ungdomens stad. Här finns parker, barer och restauranger som borgar för ett myllrande uteliv och många scener där du kan njuta av såväl teater som konst och musik. Trots att Lund är en liten stad till ytan är den full av aktivitet och charm. 

Hittar du en lägenhet i Lund som du är intresserad av? Tveka inte att höra av dig till oss för frågor eller intresseanmälan.