Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Bostadsrätt i Lund

Köp bostadsrätter i Lund

Kanske är det dags att skapa din framtid i mysiga Lund? I denna vackra studentstad skapar vi bostadsrätter för framtiden med omtanke om miljön genom hela processen. För oss på Bonava är det viktigt att skapa hem där du kan trivas, bygga din framtid och skapa minnen för livet. Väljer du att köpa en bostadsrätt från Bonava kan du känna dig trygg, vi hjälper vi dig genom varje steg.

Lund är perfekt för dig som tycker om småstadsliv men uppskattar rörelse och aktiviteter. I denna levande studentstad skapar vi på Bonava bostadsrätter i olika storlekar så att du oavsett familjekonstellation ska kunna hitta ett hem som passar dig.

Bo i Skånes mysiga studentstad

I Lund är det nära till det mesta och du tar dig enkelt genom staden med cykel, kollektivtrafik eller till och med till fots. Det är även smidigt att pendla till grannstaden Malmö eller ta tåget över till det pulserande stadslivet i Danmarks huvudstad Köpenhamn.

I Lund utgör studenterna cirka en tredjedel av befolkningen, vilket gör staden till en äkta studentstad. Den höga studentpopulationen präglar såklart kulturlivet, många klassiska och kända författare har sina rötter i Lund och i staden finns många bokförlag. Lund är en medeltidsstad vars centrum har formen av ett mänskligt hjärta, vilket var en vanlig stadsbyggnadsform under denna tid. Kanske speglar stadsbyggnaden den värme som staden utstrålar.

Här hittar du alla våra bostadsrätter i Lund. Kontakta oss eller lämna en intresseanmälan om du hittar en bostadsrätt som passar dig.