Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Bostadsrätt i Lund

Köp bostadsrätter i Lund

Kanske är det dags att skapa din framtid i mysiga Lund? I denna vackra studentstad skapar vi bostadsrätter för framtiden med omtanke om miljön genom hela processen. För oss på Bonava är det viktigt att skapa hem där du kan trivas, bygga din framtid och skapa minnen för livet. Väljer du att köpa en bostadsrätt från Bonava kan du känna dig trygg, vi hjälper vi dig genom varje steg.

Lund är perfekt för dig som tycker om småstadsliv men uppskattar rörelse och aktiviteter. I denna levande studentstad skapar vi på Bonava bostadsrätter i olika storlekar så att du oavsett familjekonstellation ska kunna hitta ett hem som passar dig.

Bo i Skånes mysiga studentstad

I Lund är det nära till det mesta och du tar dig enkelt genom staden med cykel, kollektivtrafik eller till och med till fots. Det är även smidigt att pendla till grannstaden Malmö eller ta tåget över till det pulserande stadslivet i Danmarks huvudstad Köpenhamn.

I Lund utgör studenterna cirka en tredjedel av befolkningen, vilket gör staden till en äkta studentstad. Den höga studentpopulationen präglar såklart kulturlivet, många klassiska och kända författare har sina rötter i Lund och i staden finns många bokförlag. Lund är en medeltidsstad vars centrum har formen av ett mänskligt hjärta, vilket var en vanlig stadsbyggnadsform under denna tid. Kanske speglar stadsbyggnaden den värme som staden utstrålar.

Här hittar du alla våra bostadsrätter i Lund. Kontakta oss eller lämna en intresseanmälan om du hittar en bostadsrätt som passar dig.