Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2

Bostad Lund

Lund

Köp nyproduktion i Lund

Här hittar du alla våra nyproducerade bostäder i Lund med omnejd. Letar du just nu efter din drömbostad här? Inte undra på. Lund är en mysig stad full av kontraster, historiska byggnader och kullerstensgator. Här skapar vi på Bonava nyproducerade hem där du kan skapa nya minnen.

Bonava i Lund

Upptäck våra områden i Lund

Vad Bonava erbjuder i Lund

På Bonava har vi över 80 års erfarenhet av att skapa nyproducerade hem där du och din familj kan känna er trygga. För oss är det viktigt att skapa rum för livet, där gemenskapen står i centrum. Alla våra nyproduktioner är framtagna med stor hänsyn till miljön i allt från materialval till arkitektur.

Bo i universitetsstaden Lund

Staden grundades för ca 1000 år sedan vilket gör den till en av Sveriges absolut äldsta. Lunds siluett präglas av den magnifika domkyrkan som uppfördes på elvahundratalet då staden blivit huvudsäte för Nordens ärkebiskop. Mycket av den medeltida känslan är bevarad i Lund vilket gör att det är lätt att känna historiens vingslag när du vandrar genom någon av stadens pittoreska gränder.

Lund är en hemtrevlig stad, mest känd för att vara en av Sveriges främsta universitetsstäder. Universitetet grundades 1666 och har idag över 30 000 inskrivna studenter som alla bidrar till stadens utveckling och allmänna kunskapstörstande aura. Lund är beläget intill Malmö, men i Lund går allt i ett något lugnare tempo vilket gör att det är en utmärkt plats att låta sina barn växa upp på. Anmäl ditt intresse direkt här på sidan om du hittar din drömbostad bland våra nyproducerade hem i Lund.