amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2

Bostad i Lund

Bostad i Lund

Köp bostad i Lund

Här hittar du alla våra nyproducerade bostäder i Lund med omnejd. Letar du just nu efter din drömbostad här? Inte undra på. Lund är en mysig stad full av kontraster, historiska byggnader och kullerstensgator. Här skapar vi på Bonava nyproducerade hem där du kan skapa nya minnen.

När du köper en bostad hos oss på Bonava kan du känna dig trygg med att vi arbetar med miljö och hållbarhet i åtanke genom hela projektet. Vi vill skapa bostäder och områden där du kan känna dig trygg och trivas, länge. Vi har över 80 års erfarenhet, och skapar kontinuerligt nya hem över hela Sverige.

Nyproducerade bostäder i universitetsstaden Lund

Lund är känd som en universitetsstad, och var tredje Lund-bo är faktiskt student. Universitetets långa historia har satt stor prägel på kulturutbudet, som är mycket stort i förhållande till stadens storlek. Muséer, körer i världsklass, festivaler, teater och mycket annat finnas att avnjuta. Staden har en lång tradition av forskning och entreprenörskap, och satsar på att positionera sig som ett centrum för industri och forskning. 

Staden är mycket gammal och grundades runt år 990 då även kyrkan byggdes. Man kan än idag märka att det är en medeltidsstad på gatunätet som på många ställen har sett likadant ut under århundraden.  Centrum har dessutom formen av ett mänskligt hjärta, något som var populärt under medeltiden. Här finns många torg med konstverk och gatuliv och på Stortorget anordnas evenemang med jämna mellanrum. Staden är fylld av grönska med flera parker, och inte minst den Botaniska trädgården.

Lämna din intresseanmälan direkt här på sidan om du hittar en bostad som passar dig, eller hör av dig till oss om du har frågor om nuvarande eller kommande projekt. 

Bostad i Lund

Områden i Bostad i Lund

Alla områden i Bostad i Lund

Bostadstyper i Bostad i Lund

Så går det till att köpa nyproduktion

Fördelarna med nyproduktion är många. Våra nyproduktioner köper du alltid till fast pris och du får vara med och välja inredning efter dina behov och personliga smak. Läs mer

Att välja inredning, steg för steg

Att välja inredning är roligt men det kan också vara lite utmanande. Men oroa dig inte, vi finns med för att hjälpa och guida dig. Läs mer