Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Visningar

Välkommen att boka visning av Logementet

Se visningar
Beskrivning

Genomtänkt tvåa med balkong

I Logementet i Kviberg ligger denna charmiga tvåa med en genomtänkt och modern planlösning, perfekt för spontana middagar med vänner. De stora fönsterna ger en härlig rymd och det finns bra förvaringsmöjligheter i både hall och sovrum. Välkommen!

Med naturen precis utanför dörren och både Gamlestaden och centrala Göteborg en cykeltur bort erbjuder Logementet i Kviberg det bästa av två världar. Här bor du med nyproduktionens alla fördelar med möjlighet att skapa ditt drömhem.

I Logementet flyttar du in i ett Svanenmärkt hem där ingenting lämnats åt slumpen, där du kan vara trygg med att du får ett effektivt och prisvärt boende. Här kan du sätta din egen prägel genom att välja mellan olika stilpaket. Koncepten har utformats av våra arkitekter och inredare och passar både dig som gillar det traditionella eller det lite mer vågade. Oavsett vad du väljer får du en inredning med genomtänkt design, hög hållbarhet och god funktionalitet.

I Kviberg bor du bekvämt med närhet till det mesta – mataffärer, kvarterskrogar, apotek, systembolag och caféer. Gillar du att vara aktiv finns det mycket att erbjuda i form av både skog och natur samt sportaktiviteter och kultur. På gården finns möjlighet för umgänge med både grillplats, mysig pergola och en boulebana. Grannskapet har en gemensam cykelpool med både lådcyklar och elcyklar som förenklar vardagen, och det kommer dessutom finnas möjlighet att utnyttja bilpool. Välkommen att trivas!

Bilder
Området
  • Naturnära grannskap

    Ge dig ut på cykelturer och upptäck Kvibergs aktiva och intressanta omgivning. Här ligger bland annat det gamla militärområdet Kvibergs kaserner, vilket bidrar till både historia och vackra miljöer. Även i Kvibergs Park finns mycket att utforska – såsom skog, vatten och raviner. Där kan du hålla dig aktiv genom att klättra, cykla, springa, grilla och träna på utegymmet.

  • Kommunikationer

    Med centrala Göteborg bara fem kilometer bort är du i där på bara 20 minuter med cykel. Väldigt nära grannskapet finns dessutom en spårvagnshållplats som tar dig till citypulsen på cirka 10 minuter.

  • En bekväm vardag

    I grannskapet finns mycket att ta del av för en bekväm och aktiv vardag. Du kan ge dig ut på utflykter med en cykel från cykelpoolen, koppla av i pergolan och spela boule med grannarna på boulebanan.

Solstudie

Se hur solen faller över grannskapet i juni och september.

Solstudie

Se hur solen faller över grannskapet i juni och september.

Solstudie

Se hur solen faller över grannskapet i juni och september.

Solstudie

Se hur solen faller över grannskapet i juni och september.

Fakta om närområdet

1 min
till spårvagnshållplats
12 min
med spårvagn till brunnsparken
500 meter
till Prioritet Serneke Arena
5 min
med cykel till mataffär