Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Lyckliga grannskap

Vi vet att det finns grannar som är extra bra på att få andra att trivas och känna tillhörighet – så att lyckliga grannskap kan skapas. Vi kallar dem för grannskapare, äkta grannar med det där lilla extra. Därför har vi tagit fram ett sponsorskap. För att hylla, stötta och peppa deras gärningar.

Vi tror att glädje och lycka börjar med ett smart och genomtänkt bostadsområde, där grannar får en känsla av tillhörighet. Därför bygger vi mer än bara hem, vi bygger grannskap. Vill du veta mer om hur vi skapar lyckliga grannskap, läs vår rapport här.

Vissa människor har dessutom en unik förmåga att sprida glädje i sin omgivning, och få grannar att bli vänner. Och det här är till er grannskapare som skapar just den känslan. 

Sponsringen var öppen för alla som bor i ett Bonava-hem och har arrangerat en gruppaktivitet eller vill starta en sådan. Nomineringen är nu stängd.Mer än hus

Vi tror på att bygga mer än bara hus. Vi bygger grannskap. Platser där grannar blir vänner och människor känner samhörighet.

Läs mer