Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Lyckliga grannskap

Vi vet att det finns människor som är extra bra på att få andra att trivas och känna tillhörighet – så att lyckliga grannskap kan skapas. Därför har vi tagit fram ett sponsorskap. För att hylla, stötta och peppa alla grannskapare därute.

Vi tror att glädje och lycka börjar med ett smart och genomtänkt bostadsområde, där grannar får en känsla av tillhörighet. Därför bygger vi mer än bara hem, vi bygger grannskap. Vill du veta mer om hur vi skapar lyckliga grannskap, läs vår rapport om lyckliga grannskap.

Vissa människor har en unik förmåga att sprida glädje i sin omgivning, och få grannar att bli vänner. Vi kallar det att vara en grannskapare. Och det här är till er som skapar just den känslan. Vi uppmuntrar er att söka vårt sponsorskap, så att ni kan fortsätta att sprida glädje i era grannskap.

Sponsringen är öppen för alla som bor i ett Bonava-hem och har arrangerat en gruppaktivitet eller vill starta en sådan. Nomineringen är nu stängd för denna gång.

Vi bygger mer än hus

Vi tror på att bygga mer än bara hus. Vi bygger grannskap. Platser där grannar blir vänner och människor känner samhörighet.

Läs mer