Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Äkta grannar

Du kan välja att bo någonstans utan att vara involverad. Inte lära känna personen på andra sidan väggen. Leva ditt liv. Gå till jobbet. Läsa en bok. Övervattna dina blommor. Det är helt upp till dig.

Men varför inte vara en del av någonting? Lära dig namnet på grannens nyfödda dotter. Kanske blir det lättare att somna när hon gråter, om du vet att hennes föräldrar försöker sitt bästa. Och den gamla sura tanten två dörrar bort är faktiskt väldigt trevlig. Hon har bara ont i ryggen och uppskattar lite hjälp med matkassarna.

Var en äkta granne

Det finns ingen manual för att vara en äkta granne. Det viktiga är att bry sig om människorna runt omkring dig och grannskapet du bor i. Anledningen till att vi pratar om det, är för att vi vet att det gör människors liv bättre. Livskvaliteten höjs om du har ett sammanhang, om du är en del av något större. Så var den personen. Var en äkta granne.

Sökes: Äkta grannar

Tror du, precis som vi, på att vara en del av gemenskapen där du bor? Då kommer du trivas i ett av våra nya grannskap – med till exempel ett tillhörande växthus, boulebana, gym eller bastu. Hitta din stad och upptäck.

Ett tryggt köp

Att köpa ett nytt hem är ett stort beslut i livet så det är viktigt att allt blir rätt. Några av fördelarna med att köpa nyproduktion är:

  • Fast pris – du slipper hetsiga budgivningar.
  • Bolån – möjlighet till amorteringsfritt i 5 år och grönt bolån med ränterabatt.
  • Tryggt Boende™ – bland annat skydd vid dubbla boendekostnader och arbetslöshet. 
  • Enkel köpprocess – vi och våra mäklare är med dig hela vägen.

Läs mer om trygghet kring ditt köp här.

Mer inspiration