Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Vad vi gör

Bonava skapar hem och levande platser

Vi vänder oss både till privatpersoner och investerare och har en bred produktportfölj. Till privatpersoner erbjuder vi lägenheter och villor och till investerare hyresrätter. I Sverige är vi cirka 220 medarbetare.

Bonava utvecklar hem och områden i Stockholm, Göteborg, Uppsala, Linköping och Umeå samt hyresrätter på utvalda tillväxtmarknader i Sverige. I flera av våra bostadsområden skapar vi även affärslokaler för uthyrning.

Vårt kundlöfte handlar om att vi skapar både fantastiska hem där människor kan leva sina liv och må bra, och vi lägger stort fokus på området och platsen runt omkring bostaden. Det är då det blir en levande plats.

Fredrik Hemborg

VD Bonava Sverige

Vi har ett stort kundfokus och passion för det vi gör, att skapa hem och levande grannskap. Vi har djup lokal förankring och arbetar nära kommuner och uppdragsgivare. Våra team inkluderar (beroende på projekt) affärsutvecklare, strateger, projektchefer, kalkylingenjörer, arkitekter, hållbarhetsexperter, inköpare, produktionsledare, entreprenörer, bostadsrättshandläggare, inredningsansvariga, försäljningspersonal, förvaltare, kundservice och många fler.

När vi utvecklar bostäder och områden utgår vi från hela värdekedjan:

  1. Förvärv av mark
  2. Design och utveckling
  3. Försäljning och marknadsföring
  4. Produktion
  5. Kundservice

Bonava finns lokalt i Göteborg, Uppsala, Västerås, Linköping och Umeå. Huvudkontoret ligger i Stockholm, vid Lindhagensplan.