Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Vad vi gör

Bonava skapar hem och levande platser

Vi vänder oss både till privatpersoner och investerare och har en bred produktportfölj. Till privatpersoner erbjuder vi lägenheter och villor och till investerare hyresrätter. I Sverige är vi cirka 220 medarbetare.

Bonava utvecklar hem och områden i Stockholm, Göteborg, Uppsala, Linköping och Umeå samt hyresrätter på utvalda tillväxtmarknader i Sverige. I flera av våra bostadsområden skapar vi även affärslokaler för uthyrning.

Vårt kundlöfte handlar om att vi skapar både fantastiska hem där människor kan leva sina liv och må bra, och vi lägger stort fokus på området och platsen runt omkring bostaden. Det är då det blir en levande plats.

Fredrik Hemborg

VD Bonava Sverige

Vi har ett stort kundfokus och passion för det vi gör, att skapa hem och levande grannskap. Vi har djup lokal förankring och arbetar nära kommuner och uppdragsgivare. Våra team inkluderar (beroende på projekt) affärsutvecklare, strateger, projektchefer, kalkylingenjörer, arkitekter, hållbarhetsexperter, inköpare, produktionsledare, entreprenörer, bostadsrättshandläggare, inredningsansvariga, försäljningspersonal, förvaltare, kundservice och många fler.

När vi utvecklar bostäder och områden utgår vi från hela värdekedjan:

  1. Förvärv av mark
  2. Design och utveckling
  3. Försäljning och marknadsföring
  4. Produktion
  5. Kundservice

Bonava finns lokalt i Göteborg, Uppsala, Västerås, Linköping och Umeå. Huvudkontoret ligger i Stockholm, vid Lindhagensplan.