Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Vad vi gör

Vi vänder oss både till privatpersoner och investerare och har en bred produktportfölj. Till privatpersoner erbjuder vi lägenheter och villor och till investerare hyresrätter. I Sverige är vi 95 medarbetare.

Bonava utvecklar hem och områden i Stockholm, Göteborg, Uppsala, Linköping, Luleå och Umeå samt hyresrätter på utvalda tillväxtmarknader i Sverige. I flera av våra bostadsområden skapar vi även affärslokaler för uthyrning.

Vi har ett stort kundfokus och passion för det vi gör, att skapa hem och levande grannskap. Vi har djup lokal förankring och arbetar nära kommuner och uppdragsgivare. Våra team inkluderar (beroende på projekt) affärsutvecklare, strateger, projektchefer, kalkylingenjörer, arkitekter, hållbarhetsexperter, inköpare, produktionsledare, entreprenörer, bostadsrättshandläggare, inredningsansvariga, försäljningspersonal, förvaltare, kundservice och många fler.

När vi utvecklar bostäder och områden utgår vi från hela värdekedjan:

  1. Förvärv av mark
  2. Design och utveckling
  3. Försäljning och marknadsföring
  4. Produktion
  5. Kundservice

Bonava finns lokalt i Göteborg, Uppsala, Västerås, Linköping, Luleå och Umeå. Huvudkontoret ligger i Stockholm, vid Lindhagensplan.