Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

Hus-225-A, 5 Rum, 121 m²

Området

 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till ett idylliskt och familjevänligt grannskap. För att skapa ett hem där du ska trivas har det lagts extra energi på att skapa gemensamma ytor utanför den egna trädgården. Här kan du träffa och umgås med grannar, barnen kan leka tryggt och säkert och det finns gröna oaser som blandar upp bebyggelsen. För unga som vuxna med barnasinnet kvar och mycket hopp i benen finns den utmanande parkourparken runt hörnet att besöka.

 • USP Nature and activities Mälargränd - Äganderätter

  Det bästa med att flytta till hus är att det räcker med att öppna ytterdörren för att kunna sätta ner fötterna på gräs. Vill du bada cyklar du till härliga Kairobadet på tio minuter. Du kan paddla kanot i Mälaren, besöka friluftsmuseet Gunnes gård eller följa upplevelsestråket med 12 unika platser i Upplands Väsby. För barn- och ungdomar finns ett stort utbud av idrottsaktiviteter och vill du hellre njuta av en stund i eget sällskap finns det gott om cykel- och motionsslingor i närheten.

 • USP Schools and preschools Mälargränd - Äganderätter

  Närheten till bra skolor och förskolor brukar vara avgörande när man väljer att flytta till nytt. I det direkta närområdet kring Mälargränd kommer det att byggas två nya förskolor som planerar att öppna sin verksamhet år 2018 samt 2020. På promenadavstånd ligger flera omtyckta grundskolor, privata och kommunala, och i Upplands Väsby finns det tre gymnasieskolor med olika inriktning – Väsby nya gymnasium, Peabskolan och Energigymnasiet.

 • USP Getting here Mälargränd - Äganderätter

  Fördelen med att bo i Mälargränd är att du har nära till allt. Du har pendelstationen i Upplands Väsby på två kilometers avstånd varifrån du når Uppsala eller Stockholm på under en halvtimme. Härifrån går det även bussar i rusningstrafik som tar dig direkt till Cityterminalen i Stockholm. För dig som jobbar på Arlanda eller flyger ofta så är du där på tio minuter och för den bilburna är du snabbt ute på E4:an. Att bo i Mälargränd innebär att du slipper välja mellan natur och stadsliv.