Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Eds Allé

Eds Allé

Området

  • USP Nature and activities Eds Allé

    Här bor du omgiven av åkermark, skogspartier, sjöar och ett rikt djurliv. Granne ligger Edsby slott inbäddat i lummig grönska med utsikt mot Edssjön, en populär fiskesjö. En tiominuters cykeltur tar dig till Mälaren och populära Kairobadet som även fungerar som start för vinterns långfärdsåkare. Några hundra meter norrut ligger småbåtshamnen och Sättra naturreservat med små grusvägar för vandring och cykel. I kommunen finns ungefär 200 föreningar som ägnar sig åt allt från fotboll ridning.

  • USP Getting here Eds Allé

    Eds Allé ligger drygt en kilometer från Upplands Väsbys pendeltågsstation – en kvarts promenad eller fem minuter på cykel. Turerna till Stockholm och Uppsala tar under en halvtimme. Under rusningstrafik går även direktbussar till Cityterminalen i Stockholm, perfekt för dig som arbetspendlar. Ska du vidare ut i världen är du på Arlanda under tio minuter och kör du bil är du snabbt ute på E4:an.

  • USP Schools and preschools Eds Allé

    I kommunen finns både privata och kommunala förskolor och skolor, varav en handfull av ligger på promenadavstånd. Här finns också tre gymnasieskolor – Väsby Nya Gymna-sium, Peabskolan och Energigymnasiet.