Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Eds Allé
Plats

Eds Allé

Eds Allé i Upplands Väsby

Beskrivning

Eds Allé i Upplands Väsby

I Eds Allé – vackert beläget i västra Upplands Väsby – bygger vi nu ett nytt familjevänligt område. Här finns gott om lekplatser och grönområden för lek och gemenskap.

Eds Allé erbjuder fantastisk natur, massor med fritidsaktiviteter, nära till förskolor och skolor samt ett brett utbud i Väsby centrum. Här kan du leva småstadsidyllen på bekvämt pendlaravstånd till Arlanda, Stockholm och Uppsala. Kommunikationerna är utmärkta vare sig du vill ta dig kommunalt eller med egen bil. Och när du kommer hem från en hektisk arbetsdag har du bara tio minuter för ett skönt dopp i Mälaren. Här bygger vi radhus och friliggande villor i olika utföranden, där du kan välja mellan äganderätt och bostadsrätt.

Området

  • Natur och fritid

    Här bor du omgiven av åkermark, skogspartier, sjöar och ett rikt djurliv. Granne ligger Edsby slott inbäddat i lummig grönska med utsikt mot Edssjön, en populär fiskesjö. En tiominuters cykeltur tar dig till Mälaren och populära Kairobadet som även fungerar som start för vinterns långfärdsåkare. Några hundra meter norrut ligger småbåtshamnen och Sättra naturreservat med små grusvägar för vandring och cykel. I kommunen finns ungefär 200 föreningar som ägnar sig åt allt från fotboll ridning.

  • Kommunikationer

    Eds Allé ligger drygt en kilometer från Upplands Väsbys pendeltågsstation – en kvarts promenad eller fem minuter på cykel. Turerna till Stockholm och Uppsala tar under en halvtimme. Under rusningstrafik går även direktbussar till Cityterminalen i Stockholm, perfekt för dig som arbetspendlar. Ska du vidare ut i världen är du på Arlanda under tio minuter och kör du bil är du snabbt ute på E4:an.

  • Skolor och förskolor

    I kommunen finns både privata och kommunala förskolor och skolor, varav en handfull av ligger på promenadavstånd. Här finns också tre gymnasieskolor – Väsby Nya Gymna-sium, Peabskolan och Energigymnasiet.

Fakta om närområdet

29 min

till T-centralen

2,5 km

till Kairobadet

20 min

till Arlanda

2 km

till Upplands Väsby centrum

Eds Allé