Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

Hus-58-B, 5 Rum, 139 m²

Beskrivning

Den lekfulla uteplatsen

Härlig uteplats i anslutning till gemensamhetslokalen samt en av områdets lekparker. Generösa vardagsrum och allrum med gott om sociala ytor för familjen att umgås på. Här lever du nära naturen och en

Ljus och rymlig matplats som leder dig genom köket och vidare ut i det generösa vardagsrummet. På övervåningen väntar stora sovrum varav ett med egen klädkammare. Familjens nya uteplats har gavelläge och gränsar till områdets gemensamhetslokal och lekpark. Bjud över grannen på en grillkväll eller ta ett dopp i Mälaren, här finns alltid något roligt att hitta på.

Entré och hall

Hela entréplanet i ditt nya hem har vattenburen golvvärme och generösa ljusinsläpp från hemmets alla fönster. I entrén möts du av klinkergolv och vidare in i hallen väntar gott om plats för ytterkläderna. Härifrån når du smidigt hemmets gästtoalett och tvättstuga.

Kök och vardagsrum

Inbjudande matplats med gott om plats samt två stora fönster som vetter mot entrésidan. Ditt nya Marbodalkök är utrustat med energismarta vitvaror och leder dig vidare ut i vardagsrummet. På över 30 m² finns här stora utrymmen för möblering samt ljusinsläpp från fönster och altandörr som vetter mot uteplatsen.

Sovrum 1

Avskilt på övervåningen ligger ditt nya sovrum med egen klädkammare. Här kan du i lugn och ro färgkoda skjortorna och få ordning på alla dina pumps. Utöver klädkammaren finns här gott om utrymme för dubbelsäng och möblering, samt generösa ljusinsläpp från fönster som vetter mot uteplatsen.

Sovrum 2 och 3

I andra änden av övervåningen ligger familjens två resterande sovrum. Båda med fönster som vetter mot entrésidan och ordentliga utrymmen för möblering. Härifrån är det nära till både badrummet och övervåningens klädkammare.

Klädkammare

På övervåningen ligger era två smarta klädkammare. Den ena är placerad i ett av sovrummen och den andra i anslutning till allrummet. Med modern inredning från Elfa finns här gott om rum för både fotbollsskor och fiskelådor.

Allrum

En trappa upp breder sig det rymliga allrummet ut. Bjud över vännerna på en pictionary kväll eller njut av en bra film tillsammans med familjen. Här väntar ordentliga utrymmen för möblering samt fönster som vetter mot uteplatsen. Vid behov går allrummet att göra om till ett fjärde sovrum.

Badrum och WC/dusch

Gästtoaletten med sin praktiska duschhörna ligger i anslutning till entrén. Ett helkaklat rum med ljusa väggar och ljusinsläpp från fönster som vetter mot ena långsidan av huset. En trappa upp ligger familjens nya badrum. Utöver det härliga badkaret finns här även handfat, toalett och en handdukstork.

Tvättstuga

Vidare in genom hallen ligger den miljösmarta tvättstugan. Tvättmaskin och torktumlare står placerade under en väl tilltagen arbetsbänk med tvättho. Via den separata groventrén kommer du smidigt in och ut vid framsidan av hemmets carport.

Uteplats

Generös uteplats med trädäck och gavelläge. Tomtens härliga gräsmatta gränsar till områdets gemensamhetslokal samt en av lekparkerna. På din nya altan kan du njuta av solen och sena grillkvällar medan barnen springer av sig i lekparken som ligger strax bakom ligusterhäcken.

Parkering och förvaring

Din nya carport är sammankopplad med ena långsidan av huset och har ett praktiskt förråd i bakkant. Förrådet har ingång från altanen och är ett perfekt utrymme för både badmintonnätet och utemöblerna.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Välkommen hem till ett grannskap utformat för umgänge och gemenskap. I Upplands Väsbys Eds H.O.M.E blir  navet det gemensamma huset, som gjort för såväl kräftskivor som barnkalas och föreningsmöten. Det är lätt att umgås över tomtgränserna i detta sociala grannskap.

 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till barnvänliga Upplands Väsby. I Eds H.O.M.E finns hela två lekparker med redskap och lekytor för traktens barn. Vid ena lekytan finns en mysig paviljong där grannar och vänner kan träffas för att ta en kaffe och ta det lugnt. I grannskapet finns många mötesplatser och det är lätt att umgås över tomtgränserna.

 • USP Schools and preschools Eds H.O.M.E - Bostadsrätter

  Det finns några förskolor på promenadavstånd, de närmaste är Eds förskola och försko-lan Stallet. Närmaste grundskola är Runbyskolan med alla klasser upp till nian. Gymnasielever har två fristående skolor och en kommunal skola att välja mellan.

 • USP Local services Eds H.O.M.E - Bostadsrätter

  Vardagsinköpen gör du enklast i en välsorterad Hemköpsbutik som ligger på gångavstånd. För ett större utbud tar du dig till Väsby centrum ett par kilometer bort. Här väntar ett 80-tal butiker, restauranger och gratis parkering. Här ligger även vårdcentralen.

 • USP Getting here Eds H.O.M.E - Bostadsrätter

  Närheten till Stockholm och Arlanda flygplats gör området extra attraktivt. Eds H.O.M.E ligger drygt en kilometer från Upplands Väsbys pendeltågsstation som tar dig vidare till Stockholms central på mindre än en halvtimme. Ska du till Arlanda tar det bara tio minuter och i Uppsala är du på en halvtimme. Med bil är du snabbt ute på E4 för vidare färd norr- eller söderut.