Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Nyproduktion Stockholm - Upplands Väsby
Plats

Nyproduktion Upplands Väsby

Bonava i Upplands Väsby

Beskrivning

Hitta din nyproduktion i Upplands Väsby

Välkommen hem till ständigt växande och omåttligt populära Upplands Väsby strax norr om Stockholm. Du har möjlighet att hitta både större och mindre nyproducerade bostäder i Upplands Väsby med närhet till Arlanda och Stockholm. Du lever nära naturen i trygga hem skapade för framtiden. Radhus, villa, äganderätt eller bostadsrätt, nedan hittar du all nyproduktion i Upplands Väsby.

Nyproduktion i Upplands Väsby

Köp ditt hem i Upplands Väsby till fast pris

Sedan vi byggde vår första bostad på 1930-talet så har vi lärt oss en hel del om att skapa hem och levande grannskap. Den viktigaste lärdomen är att det är du som skapar ditt hem när du flyttar in i din nyproduktion i Upplands Väsby. Därför så tycker vi att du ska vara i fokus. Hos oss slipper du därför stressiga budgivningar och kan i lugn och ro välja färg på köksluckorna och kakel i badrummet. När du köper din nyproduktion i Upplands Väsby så får du helt enkelt vara med under hela processen, från stomvisning och inflyttningsmöte till bildandet av bostadsrättsföreningar och söndagarnas löpklubb. Om du vill läsa mer om de försäkringar du får när du köper vår nyproduktion i Upplands Väsby så kan du kika in här. 

Nyproduktion i Upplands Väsby med mycket valmöjligheter

När du köper en nyproducerad bostad i Upplands Väsby från oss på Bonava får du möjlighet att välja mellan noga utvalda inredningsstilar, skapade av våra duktiga inredningsexperter. Vi har flera olika inredningskoncept och våra inredare finns med för att guida dig genom hela processen när du köper din nyproduktion i Upplands Väsby. Våra nyproduktioner är också alltid skapade med hänsyn till miljö och framtid, så att du och din familj ska trivas en lång tid framöver. Det är därför vi har valt att Svanenmärka alla våra bostäder i Upplands Väsby och inom en snar framtid så kommer alla våra hem att vara Svanenmärkta. Att äga en Svanenmärkt nyproduktion i Upplands Väsby innebär att du har ett hem med energisnåla lösningar, vilket ger låga elkostnader och låga kostnader för vår planet. Du får en trivsam innemiljö med god ljudisolering och bra ventilation, hälsosamma och noga kontrollerade materialval och en hög bostadskvalitet med ett hem som förblir energisnålt och behåller sin goda innemiljö under lång tid. På Bonava hjälper vi dig att skapa grunden till ditt miljövänliga drömhem i fantastiska Upplands Väsby.

Bo med naturen runt knuten

Vi skapar nyproducerade bostäder i Upplands Väsby nära både natur och puls. Våra hem i Eds Allé ligger till exempel alla på badrocksavstånd från kvällsdoppet. Endast 200 meter bort hittar du Edssjön, en oas för kanotälskaren, badapan och för dig som bara älskar ljudet av kluckande vågor. De natursköna omgivningarna och det lugna tempot i nära våra bostäder i Upplands Väsby gör att kommunen blivit en populär plats för barnfamiljer att bosätta sig på. Här finns ett rikt natur- och kulturliv samt ett blomstrande näringsliv. Närheten till storstadens puls och Arlanda flygplats gör att många väljer att köpa bostad i Upplands Väsby och dessutom arbeta i kommunen. Här skapar vi en småstadsidyll med miljömärkta hem omgivna av grönska med närhet till Mälaren och många smultronställen runt husknuten.

Smidig transport från din nyproduktion i Upplands Väsby

Med en bostad i Upplands Väsby tar du dig enkelt till Uppsala eller Stockholm med pendeln som går en gång i halvtimmen. Perfekt för familjen som har arbete i båda städer. Eller för dig som vill ha nära till flera städer som erbjuder det mesta. Men en nyproduktion i Upplands Väsby har mycket annat att erbjuda utöver att ha en väldigt strategisk placering. Det finns många idrottshallar och anläggningar för barn och vuxna, samt Väsby Centrum där du har ett flertal butiker, restauranger och caféer.

Upplands Väsbys historia

Detta härliga område har en lång historia och grundades tidigt, så det finns mycket historia och gamla fornlämningar att titta på om du köper en bostad i Upplands Väsby. Det finns även en vikingagård i kommunen, som är en rekonstruktion av hur en vikingagård såg ut på 1000-talet. Inom kommunen finns ett flertal sjöar, var av en är en fågelsjö, Fysingen, som bjuder på ett rikt fågelliv. Så ifall fågelskådning är av intresse är ett besök dit att rekommendera. Upplands Väsby har även en historia som industristad. Delar av industrierna finns bevarade i närheten av järnvägsstationen och där kan man numera bland annat besöka den populära Upplands Väsby Konsthall och kommunens kulturhus, som ligger en kort bit från din bostad i Upplands Väsby. I centrala Väsby finner du Väsby centrum som är en välbesökt galleria med många butiker och restauranger.