Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

Hus-54-A, 5 Rum, 121 m²

Beskrivning

Uteplats som gränsar till lekparken

Energisnålt kök med öppen planlösning ut mot vardagsrummet. Från uteplatsen på baksidan har du uppsyn över barnen när de leker i den närliggande lekparken. I ditt nya hem är det enkelt att umgås.

Med separat groventré från gatan kommer du direkt in i tvättstugan och vidare in i köket, perfekt för de tunga matkassarna. I det generösa vardagsrummet finns gott om utrymme för långbord och när sällskapet är större finns områdets gemensamhetslokal ett stenkast bort. I ditt nya hem finns något som passar alla, och med fem minuter till Mälaren är det enkelt för familjen att komma i närkontakt med naturen.

Entré och hall

Gå runt barfota i ditt nya hem, här väntar ett helt entréplan med vattenburen golvvärme. Vänner och familj tar du emot i en rymlig hall med ordentligt med plats för ytterkläderna. Vidare in i hallen möts du av generösa ljusinsläpp från vardagsrummet och från gatan når du smidigt den separata groventrén.

Kök och vardagsrum

Marbodalkök utrustat med energismarta vitvaror och en öppen planlösning ut mot vardagsrum och matplats. Här finns gott om utrymme för långbord på de stora familjeträffarna samt generösa ljusinsläpp från vardagsrummets fönster som vetter ut mot baksidan av hemmet.

Sovrum 1

Äntligen kan du rada upp dina polerade skor och organisera alla era klänningar och kostymer. Ditt nya sovrum har en generös garderobsvägg med ordentliga utrymmen för förvaring. I sovrummet väntar även fönster som vetter ut mot hemmets baksida samt gott om plats för dubbelsäng och möblering.

Sovrum 2

Sovrummet med fönster som vetter ut mot uteplatsen samt ena långsidan av hemmet ligger i anslutning till övervåningens klädkammare. På den ljusa ekparketten finns gott om plats för möblering och via fönstret är det enkelt att hålla koll på grannbarnen är ute med cyklarna.

Sovrum 3

Avskilt på övervåningen ligger sovrummet med ljusinsläpp från fönster som vetter ut mot entrésidan. På ekparketten finns ordentligt med plats för bilbanor och möblering och det är nära till både badrum och allrum.

Klädkammare

Organisera barnens fotbollsskor, färgmatcha slipsarna eller häng undan familjens vinterjackor. I din nya klädkammare på övervåningen väntar smarta förvaringslösningar från Elfa och gott om rum för förvaring.

Allrum

Bygg ett legoslott, expandera tågrälsen eller njut av mysiga spel- och filmkvällar. Familjens allrum på övervåningen bjuder på generösa ytor för familjen att umgås på. Med ljusinsläpp från fönster som vetter mot uteplatsen går det även att göra allrummet till ett fjärde sovrum.

Gästtoalett och badrum

Stilrena rum med mörkgrått klinkergolv med golvvärme och ljusa kakelväggar. Bredvid entrén ligger gästtoaletten med duschhörna och fönster som vetter ut mot ena långsidan. En trappa upp väntar ett härligt badkar och familjens nya badrum.

Tvättstuga

Familjens välplanerade tvättstuga har miljösmart tvättmaskin och torktumlare placerade under en väl tilltagen arbetsbänk med rostfri ho. Du når tvättstugan antingen via köket eller via den separata groventrén direkt från gatan.

Uteplats

Ett kliv ut från vardagsrummet ligger din nya uteplats. En inbjudande altan med gott om rum för utemöbler och härliga grillkvällar. Bakom uteplatsens gräsmatta ligger en av områdets härliga lekparker och gemensamhetslokalen. Här kan du njuta av solen på din altan samtidigt som du har uppsyn över barnen i lekparken.

Parkering och förvaring

Välplanerad carport som är sammankopplad med ena långsidan av huset. I bakkant finns ett tillbyggt förråd som nås via dörr från altanen. Här väntar gott om förvaring och plats för både trädgårdsverktygen, leksaker och utemöbler.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Välkommen hem till ett grannskap utformat för umgänge och gemenskap. I Upplands Väsbys Eds H.O.M.E blir  navet det gemensamma huset, som gjort för såväl kräftskivor som barnkalas och föreningsmöten. Det är lätt att umgås över tomtgränserna i detta sociala grannskap.

 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till barnvänliga Upplands Väsby. I Eds H.O.M.E finns hela två lekparker med redskap och lekytor för traktens barn. Vid ena lekytan finns en mysig paviljong där grannar och vänner kan träffas för att ta en kaffe och ta det lugnt. I grannskapet finns många mötesplatser och det är lätt att umgås över tomtgränserna.

 • USP Schools and preschools Eds H.O.M.E - Bostadsrätter

  Det finns några förskolor på promenadavstånd, de närmaste är Eds förskola och försko-lan Stallet. Närmaste grundskola är Runbyskolan med alla klasser upp till nian. Gymnasielever har två fristående skolor och en kommunal skola att välja mellan.

 • USP Local services Eds H.O.M.E - Bostadsrätter

  Vardagsinköpen gör du enklast i en välsorterad Hemköpsbutik som ligger på gångavstånd. För ett större utbud tar du dig till Väsby centrum ett par kilometer bort. Här väntar ett 80-tal butiker, restauranger och gratis parkering. Här ligger även vårdcentralen.

 • USP Getting here Eds H.O.M.E - Bostadsrätter

  Närheten till Stockholm och Arlanda flygplats gör området extra attraktivt. Eds H.O.M.E ligger drygt en kilometer från Upplands Väsbys pendeltågsstation som tar dig vidare till Stockholms central på mindre än en halvtimme. Ska du till Arlanda tar det bara tio minuter och i Uppsala är du på en halvtimme. Med bil är du snabbt ute på E4 för vidare färd norr- eller söderut.