Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Gavelläge med generös uteplats och kvällssol

Ditt nya hem har mängder av smarta lösningar och gemensamma ytor. Njut av kvällssolen på altanen eller ta ett topp i Mälaren som ligger endast fem minuter bort. Här är det alltid lätt att umgås.

Med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och ett kombinerat tvätt- och duschrum finns här alla förutsättningar för att du ska trivas i vardagen. Bjud över grannarna på en grillkväll i kvällssolen eller umgås i den lokala gemensamhetslokalen.

Entré och hall

I din nya entré finns gott om plats för ytterkläderna, både i hallen samt i intilliggande klädkammare. Vidare in på det uppvärmda golvet möts du av stora ljusinsläpp från vardagsrummets fönster som vetter mot uteplatsen.

Kök och vardagsrum

Matplatsen i anslutning till köket har fönster som vetter mot entrésidan och plats för många runt matbordet. Från ditt energisnåla kök leds du direkt ut i vardagsrummet. Här slås du av generösa ljusinsläpp från fönster och dörren som leder ut till altanen.

Sovrum 1

Hemmets rymliga sovrum har garderobsvägg och plats för dubbelsäng. Placeringen på övervåningen är något avskild och du har härliga ljusinsläpp från fönster som vetter mot baksidan och ena kortsidan av hemmet.

Sovrum 2 och 3

I andra änden av övervåningen ligger ytterligare två sovrum. På den ljusa ekparketten finns plats för både kojbyggen och möblering och från fönster som vetter mot det nybyggda torget på framsidan håller man enkelt koll på när grannbarnen är ute och leker.

Klädkammare

Ditt nya hem har två separata klädkammare. Den ena ligger direkt vid entrén och är det perfekta utrymmet att hänga undan ytterkläderna på. På övervåningen, i anslutning till sovrummen ligger ännu en klädkammare. Med smarta förvaringslösningar från Elfa kan du här hänga undan sådant du inte vill ska ligga framme.

Allrum

På övervåningen ligger familjens gemensamma allrum. En öppen yta som passar perfekt för mysiga spelkvällar och ett extra rum att umgås i. Vid behov går allrummet även att göra om till ett fjärde sovrum.

Tvätt- och duschrum

Hemmets kombinerade tvätt- och duschrum ligger på entrévåningen i anslutning till hallen. Stilrent inrett med duschhörna, handfat och spegelskåp. På motsatt sida döljer sig under laminatbänkskivan en miljösmart tvättmaskin och torktumlare. Här finns allt du behöver för en enklare vardag.

Badrum

Kliv in i ditt nya badrum på övervåningen. Här väntar mörkgrått klinkergolv med golvvärme, ljusa kaklade väggar och ett inbjudande badkar. Den blöta handduken hänger du enkelt upp på den installerade handdukstorken som är placerad mitt emot badrummets spegelskåp.

Uteplats

Stor uteplats med trädäck. På sidan av huset samt framför altanen breder sig en gräsmatta ut. Ligusterhäcken som omger tomten gränsar till gångvägen som leder upp till den närliggande lekparken. Här finns gott om öppna ytor vilket gör det enkelt för familjen att umgås över tomtgränserna.

Parkering och förvaring

Vid hemmets parkeringsplats finns ett motorvärmaruttag som håller din bil varm under de kallare årstiderna. På tomtens baksida står även hemmets förråd placerat, ett bra utrymme för förvaring av både leksaker och utomhusmöbler.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Välkommen hem till ett grannskap utformat för umgänge och gemenskap. I Upplands Väsbys Eds H.O.M.E blir  navet det gemensamma huset, som gjort för såväl kräftskivor som barnkalas och föreningsmöten. Det är lätt att umgås över tomtgränserna i detta sociala grannskap.

 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till barnvänliga Upplands Väsby. I Eds H.O.M.E finns hela två lekparker med redskap och lekytor för traktens barn. Vid ena lekytan finns en mysig paviljong där grannar och vänner kan träffas för att ta en kaffe och ta det lugnt. I grannskapet finns många mötesplatser och det är lätt att umgås över tomtgränserna.

 • USP Schools and preschools Eds H.O.M.E - Bostadsrätter

  Det finns några förskolor på promenadavstånd, de närmaste är Eds förskola och försko-lan Stallet. Närmaste grundskola är Runbyskolan med alla klasser upp till nian. Gymnasielever har två fristående skolor och en kommunal skola att välja mellan.

 • USP Local services Eds H.O.M.E - Bostadsrätter

  Vardagsinköpen gör du enklast i en välsorterad Hemköpsbutik som ligger på gångavstånd. För ett större utbud tar du dig till Väsby centrum ett par kilometer bort. Här väntar ett 80-tal butiker, restauranger och gratis parkering. Här ligger även vårdcentralen.

 • USP Getting here Eds H.O.M.E - Bostadsrätter

  Närheten till Stockholm och Arlanda flygplats gör området extra attraktivt. Eds H.O.M.E ligger drygt en kilometer från Upplands Väsbys pendeltågsstation som tar dig vidare till Stockholms central på mindre än en halvtimme. Ska du till Arlanda tar det bara tio minuter och i Uppsala är du på en halvtimme. Med bil är du snabbt ute på E4 för vidare färd norr- eller söderut.