Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Generösa ytor för hela familjen

Ett hem fullt av smarta lösningar och ytor för hela familjen. Här är det alltid nära till någon av områdets mötespunkter och med Mälaren runt hörnet finns det alltid något roligt att hitta på.

Din nya matplats sträcker sig vidare in mot den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Gästerna tar du emot i den rymliga entrén med klinkergolv och egen klädkammare. När sällskapet blir större är det fritt fram att låna områdets gemensamhetslokal som ligger en promenad bort från ytterdörren.

Entré och hall

I din nya entré möts du av klinkergolv med vattenburen golvvärme samt separat klädkammare. Ett välkomnande utrymme med gott om rum för förvaring som leder dig vidare in i hallen och de generösa ljusinsläppen från vardagsrummet.

Kök och vardagsrum

Hemmets matplats har sittplats för många och passar bra för både större och mindre sällskap. Vidare in genom ditt miljösmarta kök väntar vardagsrummet. Här möts du av stora ljusinläpp från fönster och altandörr som vetter mot uteplatsen samt flera väggar att möblera utmed.

Sovrum 1

Hemmets största sovrum ligger något avskilt på övervåningen och har alla förutsättningar för att ge dig en harmonisk plats för avkoppling. Här finns plats för dubbelsäng och i den installerade garderobsväggen finns gott om utrymme att hänga både skjortor och klänningar på rad.

Sovrum 2 och 3

Två sovrum med gott om plats för bland annat sängbord och skrivbord som ligger i anslutning till övervåningens badrum och klädkammare. Rummen ligger i anslutning till varandra och har fönster som vetter mot det planerade torget på framsidan.

Klädkammare

I ditt nya hem finns det gott om förvaringsutrymmen. Du har inte bara en utan två klädkammare. Den ena placerad i entrén, och den andra i anslutning till sovrummen på övervåningen. Båda rummen är praktiskt planerade med inredning från Elfa.

Allrum

Övervåningens allrum, en gemensam yta perfekt för härliga spel- och filmkvällar med familjen. Allrummets placering och ljusinsläppen från fönster som vetter mot baksidan gör att allrummet kan göras om till ett fjärde sovrum

Tvättstuga

Ännu en smart och välplanerad yta med kombinerat tvätt- och duschrum. Praktiskt inredd med tvättmaskin och torktumlare under en stilren arbetsbänk med tvättho. På motsatt sida står din nya duschhörna, toalett, kommod med tvättställ och spegelskåp.

Uteplats

Från vardagsrummet kliver du direkt ut på trädäcket och din nya altan. Här väntar härliga grillkvällar och gott om utrymme för möblering. Uteplatsens gräsmatta är en perfekt plats för de små att leka av sig på och här är det mer en enkelt att umgås över tomtgränsen.

Parkering och förvaring

Vid din nya parkeringsplats finns motorvärmaruttag som ser till att bilen håller sig varm under kalla vinternätter. För att ge plats åt extra förvaring har du i anslutning till altanen ett separat förråd, här finns plats för både jordsäckar, fotbollar och utemöbler.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Välkommen hem till ett grannskap utformat för umgänge och gemenskap. I Upplands Väsbys Eds H.O.M.E blir  navet det gemensamma huset, som gjort för såväl kräftskivor som barnkalas och föreningsmöten. Det är lätt att umgås över tomtgränserna i detta sociala grannskap.

 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till barnvänliga Upplands Väsby. I Eds H.O.M.E finns hela två lekparker med redskap och lekytor för traktens barn. Vid ena lekytan finns en mysig paviljong där grannar och vänner kan träffas för att ta en kaffe och ta det lugnt. I grannskapet finns många mötesplatser och det är lätt att umgås över tomtgränserna.

 • USP Schools and preschools Eds H.O.M.E - Bostadsrätter

  Det finns några förskolor på promenadavstånd, de närmaste är Eds förskola och försko-lan Stallet. Närmaste grundskola är Runbyskolan med alla klasser upp till nian. Gymnasielever har två fristående skolor och en kommunal skola att välja mellan.

 • USP Local services Eds H.O.M.E - Bostadsrätter

  Vardagsinköpen gör du enklast i en välsorterad Hemköpsbutik som ligger på gångavstånd. För ett större utbud tar du dig till Väsby centrum ett par kilometer bort. Här väntar ett 80-tal butiker, restauranger och gratis parkering. Här ligger även vårdcentralen.

 • USP Getting here Eds H.O.M.E - Bostadsrätter

  Närheten till Stockholm och Arlanda flygplats gör området extra attraktivt. Eds H.O.M.E ligger drygt en kilometer från Upplands Väsbys pendeltågsstation som tar dig vidare till Stockholms central på mindre än en halvtimme. Ska du till Arlanda tar det bara tio minuter och i Uppsala är du på en halvtimme. Med bil är du snabbt ute på E4 för vidare färd norr- eller söderut.