Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

Hus-33-D, 5 Rum, 123 m²

Beskrivning

Smarta lösningar för den sociala familjen

Ditt nya hem har generösa sociala ytor och gott om rum för förvaring. Här lever familjen nära naturen och områdets alla gemensamma mötespunkter.

Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar ett luftigt och rymligt hem som gör det enkelt för familjen att umgås. När sällskapet är större finns områdets gemensamhetslokal runt hörnet och när du vill komma i närkontakt med naturen ligger Mälaren endast fem minuter bort.

Entré och hall

I din nya inbjudande entré möts du av klinkergolv med golvvärme. Ta emot gäster och familj i en rymlig hall med gott om rum för avhängning och förvaring. Här finns en separat klädkammare samt närhet till entrévåningens tvätt- och duschrum.

Kök och vardagsrum

Hemmets rymliga matplats leder dig vidare ut vardagsrummet där du möts av stora ljusinsläpp från fönster som vetter mot altanen. Väl inne i det fullt utrustade köket väntar moderna och miljösmarta vitvaror såsom kylskåp, frysskåp, integrerad diskmaskin, ugn, mikrovågsugn samt spishäll.

Sovrum 1

Ditt nya sovrum ligger avskilt på övervåningen och har ljusinsläpp från fönster som vetter mot hemmets uteplats. Här väntar en ljus ekparkett med gott om plats för möblering samt en välplanerad garderobsvägg.

Sovrum 2 och 3

I andra änden av övervåningen ligger ytterligare två sovrum. Med gott om plats för bland annat skrivbord och sängbord och fönster som vetter mot det planerade torget på framsidan är detta perfekta rum för de små att växa i.

Klädkammare

Inte en utan två klädkammare finns i ditt nya smarta hem. Den ena är praktiskt placerad i entrén, och den andra ligger i anslutning till sovrummen på övervåningen. Modernt inredda med smarta förvaringslösningar från Elfa, här finns gott om rum för förvaring och avhängning.

Allrum

Den vitmålade furutrappan leder dig upp till övervåningen och familjens nya allrum. En mysig plats med ljusinsläpp från fönster som vetter mot uteplatsen. En perfekt plats för spel- och filmkvällar med familj och vänner samt en möjlighet att göra om till ett fjärde sovrum.

Badrum

På övervåningen ligger ditt nya generösa badrum. Stilrent inrett med mörkgrått klinkergolv med golvvärme som möts av ljusa kaklade väggar med spotlights i tak. Här finns badkar, toalett och handfat och efter ett skönt bad är det fritt fram att hänga upp handduken på den installerade handdukstorken.

Uteplats

Härliga grillkvällar och lekytor för de små väntar på din nya uteplats. Från vardagsrummet kliver du rakt ut på trädäcket där det finns gott om rum för möblering. Uteplatsens framsida avgränsas med en ligusterhäck och här är det alltid enkelt att umgås över tomtgränserna.

Parkering och förvaring

Vid din nya parkeringsplats finns motorvärmaruttag som håller bilen varm under vintern. Utöver alla smarta förvaringsutrymmen i hemmet finns även ett extra förråd placerat på tomten. Med entré från altanen är detta en perfekt plats att förvara bland annat utemöblerna på.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Välkommen hem till ett grannskap utformat för umgänge och gemenskap. I Upplands Väsbys Eds H.O.M.E blir  navet det gemensamma huset, som gjort för såväl kräftskivor som barnkalas och föreningsmöten. Det är lätt att umgås över tomtgränserna i detta sociala grannskap.

 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till barnvänliga Upplands Väsby. I Eds H.O.M.E finns hela två lekparker med redskap och lekytor för traktens barn. Vid ena lekytan finns en mysig paviljong där grannar och vänner kan träffas för att ta en kaffe och ta det lugnt. I grannskapet finns många mötesplatser och det är lätt att umgås över tomtgränserna.

 • USP Schools and preschools Eds H.O.M.E - Bostadsrätter

  Det finns några förskolor på promenadavstånd, de närmaste är Eds förskola och försko-lan Stallet. Närmaste grundskola är Runbyskolan med alla klasser upp till nian. Gymnasielever har två fristående skolor och en kommunal skola att välja mellan.

 • USP Local services Eds H.O.M.E - Bostadsrätter

  Vardagsinköpen gör du enklast i en välsorterad Hemköpsbutik som ligger på gångavstånd. För ett större utbud tar du dig till Väsby centrum ett par kilometer bort. Här väntar ett 80-tal butiker, restauranger och gratis parkering. Här ligger även vårdcentralen.

 • USP Getting here Eds H.O.M.E - Bostadsrätter

  Närheten till Stockholm och Arlanda flygplats gör området extra attraktivt. Eds H.O.M.E ligger drygt en kilometer från Upplands Väsbys pendeltågsstation som tar dig vidare till Stockholms central på mindre än en halvtimme. Ska du till Arlanda tar det bara tio minuter och i Uppsala är du på en halvtimme. Med bil är du snabbt ute på E4 för vidare färd norr- eller söderut.