Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

Hus-16-A, 5 Rum, 121 m²

Beskrivning

Gavelläge och sociala ytor

Energisnålt hem med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Generösa allrum och stora ljusinsläpp från vardagsrummet. Med fem minuter till Mälaren har du i ditt nya hem alltid nära till naturen.

Från vardagsrummet kliver du direkt ut på din nya altan. Här möts du av en härlig uteplats med gavelläge som avgränsas med en ligusterhäck. Bredvid ytterdörren ligger din separata groventré som smidigt för dig in i hemmets tvättstuga och vidare in i köket, perfekt för de tunga matkassarna.

Entré och hall

På hela ditt nya entréplan finns vattenburen golvvärme installerat. Innanför ytterdörren möts du av klinkergolv och gott om förvaring i både garderob och kapphylla. Vidare in möts du av en ljus ekparkett som lyses upp av vardagsrummets generösa fönster som vetter ut mot uteplatsen.

Kök och vardagsrum

I ditt nya Marbodalkök väntar öppna ytor och energisnåla vitvaror från Electrolux. Vidare in genom den öppna planlösningen väntar matplatsen och det rymliga vardagsrummet. Här finns ordentligt med utrymme för långbord och de stora släktträffarna. Från vardagsrummet når du även dörren mot altanen och familjens nya uteplats.

Sovrum 1

Det generösa sovrummet på övervåningen har plats för dubbelsäng och dubbla fönster som vetter ut mot tomten på baksidan. Här finns gott om förvaring i den installerade garderobsväggen och du bor vägg i vägg med badrummet.

Sovrum 2

I ena hörnet, bredvid klädkammaren på övervåningen ligger ytterligare ett sovrum. Med gott om plats för bland annat skrivbord och sängbord samt fönster som vetter ut mot baksidan och ena långsidan av huset.

Sovrum 3

Något avskilt på övervåningen ligger familjens tredje sovrum. Med dörr ut till allrummet och fönster som vetter ut mot framsidan av hemmet. Här väntar ljust parkettgolv med gott om utrymme för möblering.

Klädkammare

Rada upp dina nypolerade skor och häng barnens finkläder på rad. Familjens klädkammare ligger i anslutning till sovrummen på övervåningen och har smarta förvaringslösningar från Elfa.

Allrum

På övervåningen ligger familjens generösa allrum med fönster som vetter ut mot entrésidan. En perfekt yta för mysiga familjekvällar och en möjlighet att göra om till ett fjärde sovrum.

Toalett och dusch

Välplanerat rum med duschhörna och fönster som vetter ut mot ena långsidan av hemmet. Här kliver du in på mörkgrått klinkergolv med golvvärme som möts av stilrena kakelväggar. Utöver duschhörna finns här även toalett, handfat och spegelskåp.

Badrum

Koppla av och njut av ett härligt bad i ditt nya badrum. Stilrent inrett med mörkgrått klinkergolv som möts av ljusa kaklade väggar med spotlights i taket. Förutom familjens nya badkar finns här även en extra toalett, kommod med tvättställ, spegelskåp samt handdukstork.

Tvättstuga

Direkt från gatan ligger hemmets groventré som tar dig in i tvättstugan och vidare in i köket. Ett välplanerat rum med golvvärme och miljösmart tvättmaskin och torktumlare placerade under en väl tilltagen arbetsbänk med rostfri ho.

Tomt och uteplats

Från vardagsrummet kliver du direkt ut på din nya altan. Här finns ordentligt med utrymme för möblering och härliga grillkvällar. På framsidan och ena långsidan av hemmet breder sig en generös gräsmatta ut som omges av en ligusterhäck.

Parkering och förvaring

Längs med ena långsidan av huset ligger din nya carport. I bakkant finns ett tillbyggt förråd som enkelt nås via dörr från altanen. Ett perfekt utrymme att förvara utemöblerna på under vintern.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Välkommen hem till ett grannskap utformat för umgänge och gemenskap. I Upplands Väsbys Eds H.O.M.E blir  navet det gemensamma huset, som gjort för såväl kräftskivor som barnkalas och föreningsmöten. Det är lätt att umgås över tomtgränserna i detta sociala grannskap.

 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till barnvänliga Upplands Väsby. I Eds H.O.M.E finns hela två lekparker med redskap och lekytor för traktens barn. Vid ena lekytan finns en mysig paviljong där grannar och vänner kan träffas för att ta en kaffe och ta det lugnt. I grannskapet finns många mötesplatser och det är lätt att umgås över tomtgränserna.

 • USP Schools and preschools Eds H.O.M.E - Bostadsrätter

  Det finns några förskolor på promenadavstånd, de närmaste är Eds förskola och försko-lan Stallet. Närmaste grundskola är Runbyskolan med alla klasser upp till nian. Gymnasielever har två fristående skolor och en kommunal skola att välja mellan.

 • USP Local services Eds H.O.M.E - Bostadsrätter

  Vardagsinköpen gör du enklast i en välsorterad Hemköpsbutik som ligger på gångavstånd. För ett större utbud tar du dig till Väsby centrum ett par kilometer bort. Här väntar ett 80-tal butiker, restauranger och gratis parkering. Här ligger även vårdcentralen.

 • USP Getting here Eds H.O.M.E - Bostadsrätter

  Närheten till Stockholm och Arlanda flygplats gör området extra attraktivt. Eds H.O.M.E ligger drygt en kilometer från Upplands Väsbys pendeltågsstation som tar dig vidare till Stockholms central på mindre än en halvtimme. Ska du till Arlanda tar det bara tio minuter och i Uppsala är du på en halvtimme. Med bil är du snabbt ute på E4 för vidare färd norr- eller söderut.