Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

Hus-10-B, 5 Rum, 139 m²

Beskrivning

Stor uteplats med nära till lek

Generös uteplats med gräsmatta som gränsar till lekplatsen samt gemensamhetslokalen. Med sovrum med egen klädkammare och endast fem minuter till Mälaren är det enkelt att trivas i ditt nya hem.

Rymliga allrum och vardagsrum med bra ljusinsläpp väntar dig och familjen i ert nya hem. På övervåningen ligger era stora sovrum varav ett med egen klädkammare. En trappa ner väntar uteplatsen och en stor gräsmatta som gränsar till den gemensamma lekparken. Här kan du njuta av solen på altanen samtidigt som du har uppsyn över barnen i lekparken.

Entré och hall

I ditt nya hem möts du av ett helt entréplan med vattenburen golvvärme. Klinkergolvet i entrén för dig vidare in i hallen där det finns gott om plats för ytterkläder och förvaring. Härifrån når du smidigt hemmets gästtoalett och tvättstuga.

Kök och vardagsrum

Stor matplats med fönster som vetter mot entrésidan och ett Marbodalkök med energismarta vitvaror. Öppen planlösning ut till vardagsrummet med ordentliga utrymmen för långbord och möblering. Här väntar generösa ljusinsläpp från fönster som vetter mot uteplatsen och du kliver rakt ut på ditt nya trädäck via altandörren.

Sovrum 1

Ditt nya sovrum med egen klädkammare och gott om plats för dubbelsäng ligger avskilt på övervåningen. Här är det fritt fram att rada upp finskorna och få ordning på alla dina pumps, här finns gott om utrymme för förvaring. Tack vare generösa ljusinsläpp från fönster som vetter mot uteplatsen och ena långsidan av hemmet blir ditt nya sovrum en ljus och behaglig plats.

Sovrum 2 och 3

Stora sovrum med en ljus ekparkett och gott om utrymme för möblering. Här väntar magiska legobyggen och tågrälsar som träcker sig ut mot allrummet på övervåningen. Sovrummen har fönster som vetter mot entrésidan och det är nära till både badrum och klädkammare.

Klädkammare

Familjens två klädkammare ligger på övervåningen. Den ena placerad i ett av sovrummen och den andra mitt emot familjens badrum. Moderna klädkammare med smarta förvaringslösningar från Elfa, här finns gott om utrymmen för både fotbollsskor och fiskelådan.

Allrum

Familjens generösa allrum ligger på övervåningen och är en perfekt plats för mysiga familjekvällar. Tack vare den öppna ytan samt ljusinsläpp från fönster som vetter mot uteplatsen går allrummet vid behov att göra om till ett fjärde sovrum.

Gästtoalett

Direkt från entrén når du hemmets gästtoalett med duschhörna. Ett välplanerat rum med klinkergolv och ljusa kaklade väggar samt fönster som vetter mot ena långsidan av hemmet.

Badrum

Familjens badrum på övervåningen är noga inrett med mörkgrått klinkergolv med golvvärme och ljusa kaklade väggar. I taket lyser spotlights och i ena hörnet står ditt härliga badkar. Efter ett avkopplande bad är det fritt fram att hänga upp den blöta handduken på din nya handdukstork.

Tvättstuga

Tvättstuga med miljösmart tvättmaskin och torktumlare placerade under en väl tilltagen arbetsbänk. På golvet väntar klinker med golvvärme och den separata groventrén längs ena långsidan leder dig vidare ut till hemmets carport.

Uteplats

Direkt från vardagsrummet kommer du ut på den generösa uteplatsen. På trädäcket väntar gott om plats för utemöblerna och framför altanen breder sig en stor gräsmatta ut. Här har du ordentligt med utrymme för studsmattan och bakom ligusterhäcken ligger en av områdets gemensamma lekparker.

Parkering och förvaring

Bilen ställer du i din nya carport som ligger sammankopplad med ena långsidan av huset. I framkant finns en separat groventré som tar dig in i tvättstugan och vidare in i hallen. I bakkant finns ett förråd med gott om plats för både leksaker och trädgårdsspadar.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Välkommen hem till ett grannskap utformat för umgänge och gemenskap. I Upplands Väsbys Eds H.O.M.E blir  navet det gemensamma huset, som gjort för såväl kräftskivor som barnkalas och föreningsmöten. Det är lätt att umgås över tomtgränserna i detta sociala grannskap.

 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till barnvänliga Upplands Väsby. I Eds H.O.M.E finns hela två lekparker med redskap och lekytor för traktens barn. Vid ena lekytan finns en mysig paviljong där grannar och vänner kan träffas för att ta en kaffe och ta det lugnt. I grannskapet finns många mötesplatser och det är lätt att umgås över tomtgränserna.

 • USP Schools and preschools Eds H.O.M.E - Bostadsrätter

  Det finns några förskolor på promenadavstånd, de närmaste är Eds förskola och försko-lan Stallet. Närmaste grundskola är Runbyskolan med alla klasser upp till nian. Gymnasielever har två fristående skolor och en kommunal skola att välja mellan.

 • USP Local services Eds H.O.M.E - Bostadsrätter

  Vardagsinköpen gör du enklast i en välsorterad Hemköpsbutik som ligger på gångavstånd. För ett större utbud tar du dig till Väsby centrum ett par kilometer bort. Här väntar ett 80-tal butiker, restauranger och gratis parkering. Här ligger även vårdcentralen.

 • USP Getting here Eds H.O.M.E - Bostadsrätter

  Närheten till Stockholm och Arlanda flygplats gör området extra attraktivt. Eds H.O.M.E ligger drygt en kilometer från Upplands Väsbys pendeltågsstation som tar dig vidare till Stockholms central på mindre än en halvtimme. Ska du till Arlanda tar det bara tio minuter och i Uppsala är du på en halvtimme. Med bil är du snabbt ute på E4 för vidare färd norr- eller söderut.