Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Generöst sovrum med egen klädkammare

I ditt nya hem väntar gott om ytor att umgås på. En trappa upp ligger ditt nya sovrum med generösa ljusinsläpp och klädkammare. Här har familjen alltid nära till naturen och grannskapets mötespunkter.

Från ditt fullutrustade Marbodalkök håller du enkelt koll på när barnen cyklar på framsidan samtidigt som du har uppsyn över hemmets uteplats på baksidan. Öppen planlösning som leder dig vidare ut i det generösa allrummet med fönster som vetter mot uteplatsen. Här bor familjen endast fem minuter från ett dopp i Mälaren och du har alltid nära till områdets härliga lekplatser.

Entré och hall

I entrén till ditt nya hem möts du av klinkergolv med golvvärme. Vidare in i hallen väntar gott om rum för förvaring med både kapphylla och städskåp. Härifrån når du enkelt hemmets gästtoalett eller kommer vidare in i vardagsrummet.

Kök och vardagsrum

I hemmets rymliga kök väntar energismarta vitvaror och en rymlig matplats med ljusinsläpp från två stora fönster som vetter mot entrésidan. Den öppna planlösningen leder dig vidare ut i vardagsrummet. Här möts du av stora öppna ytor och fönster som vetter mot uteplatsen. Här finns flera väggar att möblera utmed och gott om plats för långbord.

Sovrum 1

Hemmets generösa sovrum med plats för dubbelsäng ligger avskilt placerat på övervåningen. Från dörren i sovrummet kommer du direkt in i den tillhörande klädkammaren. Två stora fönster ut mot baksidan ger dig alla förutsättningar som krävs för att detta ska bli en härlig plats för avkoppling.

Sovrum 2 och 3

I andra änden av övervåningen ligger ytterligare två sovrum. Välplanerade rum med fönster som vetter mot framsidan och gott om plats för bland annat sängbord och skrivbord. Rummen ligger vägg i vägg med varandra och gränsar till badrummet respektive klädkammaren på övervåningen.

Klädkammare

På övervåningen står familjens båda klädkammare. Den ena placerad i det stora sovrummet och den andra med ingång från allrummet. Samtliga rum är modernt inredda med praktiska förvaringslösningar från Elfa.

Allrum

Den vitmålade furutrappan leder dig rakt upp till hemmets allrum. En perfekt yta för mysiga spel- och filmkvällar med familjen, eller vid behov en möjlighet att göra om till ett fjärde sovrum. Tack vare ljusinsläpp från fönster som vetter mot baksidan blir allrummet en väldigt öppen och behaglig plats att umgås på.

Gästtoalett och badrum

Båda rummen är stilrent inredda med mörkgrått klinkergolv med golvvärme och ljusa kaklade väggar. I badrummet på övervåningen väntar badkar, toalett, spegelskåp och handdukstork. Och i gästtoaletten på entréplan står familjens duschhörna följt av toalett, handfat och spegelskåp med belysning.

Tvättstuga

Med praktisk groventré från sidan av huset ligger din nya tvättstuga. Här möts du av klinkergolv med golvvärme samt en stilren laminatbänkskiva med tvättho. Din miljösmarta tvättmaskin och torktumlare är placerade under arbetsbänken och härifrån når du även bland annat hemmets värmepump och elcentral.

Uteplats

Stor uteplats med en härlig gräsmatta, perfekt för studsmattan. På ditt nya trädäck finns gott om rum för möblering, här är det enkelt att bjuda in både större och mindre sällskap till härliga grillkvällar och bouleturneringar.

Parkering och förvaring

Din nya carport ligger i anslutning till groventrén, sammankopplad med husets ena långsida. I bakkant finns ett tillbyggt förråd som enkelt nås med dörr via altanen. Ett bra utrymme att gömma undan utemöblerna på under vintertid.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Välkommen hem till sociala Eds H.O.M.E I Upplands Väsby flyttar du in i ett grannskap som gjort för umgänge och gemenskap. Kvarterets nav blir det gemensamma huset, som gjort för såväl kräftskivor som födelsedagskalas och föreningsmöten.

 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till familjevänliga Eds H.O.M.E i Upplands Väsby. I grannskapet finns två mysiga lekparker med både redskap och lekytor för kvarterets leksugna. Vid ena lekytan finns en paviljong där du kan träffa grannar och vänner för en kopp kaffe och en lugn stund. I Eds H.O.M.E finns många mötesplatser och det är lätt att umgås över tomtgränserna.

 • USP Schools and preschools EDS H.O.M.E - Äganderätter

  Det finns några förskolor på promenadavstånd, de närmaste är Eds förskola och förskolan Stallet. Närmaste grundskola är Runbyskolan med alla klasser upp till nian. Gymnasielever har två fristående skolor och en kommunal skola att välja mellan.

 • USP Local services EDS H.O.M.E - Äganderätter

  Vardagsinköpen gör du enklast i en välsorterad Hemköpsbutik som ligger på gångav-stånd. För ett större utbud tar du dig till Väsby centrum ett par kilometer bort. Här väntar ett 80-tal butiker, restauranger och gratis parkering. Här ligger även vårdcentralen.

 • USP Getting here EDS H.O.M.E - Äganderätter

  Närheten till Stockholm och Arlanda flygplats gör området extra attraktivt. Eds H.O.M.E ligger drygt en kilometer från Upplands Väsbys pendeltågsstation som tar dig vidare till Stockholms central på mindre än en halvtimme. Ska du till Arlanda tar det bara tio minuter och i Uppsala är du på en halvtimme. Med bil är du snabbt ute på E4 för vidare färd norr- eller söderut.