Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Nyproducerade radhus i Kungsängen
Planerad

Tuva i Norrbodahöjden

Stadsradhus med skogsutsikt

Ägandeform:
Bostadsrätt
Antal rum:
5
Storlek:
102 - 122 m²

Tuva i Norrbodahöjden

Hälsa på i vårt hus på 122 kvm

Tuva kommer att bestå av 27 energieffektiva radhus med solceller på taket och kommer i två storlekar, 102 kvm och 122 kvm. Här kan du hälsa på i vårt hus på 122 kvadratmeter och uppleva husets alla fördelar för ett enklare vardagsliv. På nedervåningen ligger kök, vardagsrum med utgång till den trallbelagda altanen, badrum och den praktiska tvättstugan med egen groventré. På husets övervåning finns tre sovrum, badrum med badkar, klädkammare och ett allrum som kan göras om till ytterligare sovrum vid behov. Välkommen hem till oss!

Tuva i Norrbodahöjden

Planerad säljstart i början av 2025

Beskrivning

Stadsradhus med skogsutsikt

I vårt nya grannskap Tuva kommer doften av tallbarr och vårfåglarnas glada sång på köpet. Våra nya Svanenmärkta radhus placerar sig varsamt i skogsbrynet och gör det lätt att hitta hem för dig som vill bo lika nära handel och service, som natur. De 27 energieffektiva radhusen får solceller på taket och kommer i två olika storlekar, 102 kvm och 122 kvm.

Det är inte lätt att se husen för alla träden är en passande beskrivning för Tuva där flertalet av husens altaner knyter an direkt till gemensamma naturmarken. Husens lågmälda färgsättning i dämpade jordtoner får grannskapet att smälta in i omgivningen. Husen vänder sina stora vardagsrumsfönster mot den bakomliggande grönskan som ger ett ständigt varierande blickfång med årstidsväxlingarna.

Vilket är ditt läge?

Husen i Tuva finns i två storlekar placerade i tre lägen. Längs med Femstenavägen ligger fyra stadsradhus på 122 kvm (på illustrationsplan: hus 101-104) med egen parkeringsplats framför entrén och altan mot naturmarken. Ytterligare 10 stadsradhus på 102 kvm (hus 120-127) ramar in grannskapet med sina framsidor vända mot den trädkantade entrén till området. Därtill placerar sig femton hus - 10 st på 122 kvm (hus 110-119) och fem st på 102 kvm (hus 105-109) - med altanen mot naturen där morgonkaffet serveras med fågelsång som ackompanjemang. Här är det lätt att hitta hem att trivas i.

Lätt att leka och trivas

Hemma hos Tuva står barnen i centrum där det ska vara tryggt och lätt att röra sig mellan hus och natur. Den gemensamma lokalgatan har utformats för att minimera biltrafik för att ge plats för lekande barn som just lärt sig cykla eller hoppar hopprep. Parkeringen med sina laddplatser har därför placerats vid bostadsområdets infart tillsammans med gemensamma miljöstationer som gör det lätt att göra rätt med källsortering. I grannskapet finns även en gemensam plats med lek för de allra minsta.

Fördelar Tuva

 • Alla hus får solceller på taket
 • Naturinspirerad områdespark med lek
 • Parkering med laddstolpe
Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Hållbarhet

Grannskap med hållbarhet i fokus

 • Laddstolpar – för smidig laddning av din elbil.
 • Solceller – producera din egen el.
 • Svanenmärkt – god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Bilder

Området

 • Skolor och förskolor

  I Norrbodahöjden kommer det att byggas en helt ny skola (F-6) med tillhörande idrottshall. Dessutom kommer Tuva att bli granne med en alldeles ny förskola med naturlek som tema – perfekt för barn med mycket spring i benen och nyfikenhet på naturen. Kungsängens IP som är ett nav för lek, motion och organiserad idrott ligger ett stenkast från våra nya hus.

 • Kommunikationer

  Här bor du nära service och handel med Kungsängens handelsplats i ryggen där det finns apotek, matvarubutik, bygghandel och restauranger. Bilpendlare är snabbt ute på E18 medan närmaste busshållplats ligger en kort promenad från kvarteret. Med cykeln är det lätt att ta sig fram överallt och du är nere i Kungsängens centrum och pendeltågsstationen på cirka tio minuter.