Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

51404, 3 Rum, 80 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Socialt och öppet kök för festliga tillställningar

Inflyttningsklar trea med öppna ytor att umgås på för både stora som små. Här blir det enkelt att flytta ut middagen på den stora balkongen eller ta en picknick i närliggande natur.

Högt upp i huset på höjden ligger ditt nya hem. I närheten finns förskolor och shopping och på en kvart når du centralen. Genomtänkta materialval och klimatsmarta lösningar präglar denna trea. Det är ett hem att visa upp när det är dags för bjudningar och fester.

Kök och vardagsrum

I kök och vardagsrum finns 36 kvadratmeter för det stora långbordet till julmiddagen eller midsommarlunchen. Dina spatiösa fönster ger naturligt ljus till korsordet i soffan. I det ljusa köket finns skåp och luckor i design från Marbodal. Dina välintegrerade vitvaror kommer från Electrolux.

Balkong

Härlig balkong i betongdesign som mäter hela 12 kvadratmeter. Söderläget ger sol till lediga helgfrukostar och mysiga middagar med vännerna.

Sovrum 1 och 2

Ditt allra största sovrum mäter 14 kvadratmeter. Något avsides ligger ett mindre rum på elva kvadratmeter. I ditt stora sovrum har du din egen garderobsvägg med hyllor och stänger för finkläderna. De praktiska skjutdörrarna döljer förvaringen snyggt. Det mindre rummet har plats för dubbelsäng eller skrivbord och extrasäng.

Badrum och gästtoalett

Med helkaklade väggar och infällda spotlights finns här trivsamt och modernt badrum. Tvättmaskinen och torktumlaren förenklar vardagen och har stilren bänkskiva att hantera tvätten på. Det mysiga badkaret passar när du inte orkar ta dig ner till kvarterets relaxavdelning.

Hall

Din ljusa hall välkomnar gästerna. På tio kvadratmeter får du plats med fina inredningsdetaljer, praktiska skoställ och hyllplan i din nya hall. Du har en garderob för jackorna du vill gömma undan.

Hemfakta

Bostad
51404
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
14 av 6
Antal rum
3
Storlek
80 m²
I grannskapet

Lekplats

Gemensam bastu

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

20 min
till T-centralen
8 min
till Sundbyberg
7 min
till Mall of Scandinavia
3 min
till utegymmet