Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

51401, 4 Rum, 91 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

På fjärde våningen med härlig balkong

Välplanerad fyra på fjärde våningen med stor balkong i soligt läge. Vid ytterdörren möts du av en härlig ekparkett och längre in smarta materialval i kök och vardagsrum. Klar för inflyttning.

Från fönster i två väderstreck är ljuset och det lummiga kvarteret märkbart i alla rum. Dina sociala ytor i kök och vardagsrum har öppen planlösning och med tre sovrum att dra sig undan i är det enkelt att finna både umgänge och avskildhet i ditt nya hem. I området runt Ursvik finns allt en kan tänkas behöva, från friluftsområden och förskolor till shopping caféer.

Kök och vardagsrum

Ditt rymliga kök kan du skärma av med en vägg. Du har ett stort köksfönster som ger ljus till matbordet och snygga arbetsbänkar i design från Marbodal. Vardagsrummet är stort och ljust med palts för soffan och soffbordet.

Balkong

Din balkong vetter mot sydväst. Du får sol från morgon till sen kväll vilket bäddar för sena sommarmiddagar med vännerna. Med avlång design på hela 13 kvadratmeter kan du låta inredningskreativiteten flöda med solstolar och växtlighet.

Sovrum 1

Vid vardagsrummet ligger ditt största sovrum på 14 kvadratmeter. Gardrobsväggen med skjutdörrar ger dold förvaring för oformliga jackor och finklänningar. I rummet får den stora sängen enkelt plats.

Sovrum 2 och 3

Med ytterligare två sovrum kan den lilla familjen skapa sitt eget hemmakontor. I rummet på åtta kvadratmeter finns en garderob och plats för skrivbordet för sent läxläsande. Det större är på elva kvadratmeter och passar utmärkt som arbetsrum.

Badrum och gästtoalett

Helkaklat badrum med värmande badkar för vinterkvällarna. Klinker ger stiligt och praktiskt golv. Tvättmaskinen och torktumlaren är miljövänliga och har smakfull arbetsbänk där du kan vika kläder eller ställa inredningsdetaljerna. Gästtoaletten motverkar köerna på morgonen.

Hall

Din stora hall välkomnar gästerna med ljus och rymd. I garderoben kan du få undan täckbyxorna från skiddagen, med golvyta kvar plats för kapphyllan till finjackan.

Hemfakta

Bostad
51401
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
4 av 6
Antal rum
4
Storlek
91 m²
Månadsavgift
4 776 kr
Pris per m²
53 791 kr
Pris
4 895 000 kr
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Lekplats

Gemensam bastu

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

20 min
till T-centralen
8 min
till Sundbyberg
7 min
till Mall of Scandinavia
3 min
till utegymmet