Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

51304, 3 Rum, 80 m²

1 planerad visning

En social trea för umgänge och fest

I ditt stora kök kan du klämma in släkten när det är dags för julmiddag. På balkongen i söderläge kan du planera morgondagens utflykter i natursköna Ursvik.

Du lever i ljus och härlig trea på 80 kvadratmeter. Ditt klimatsmarta kök kryllar av miljövänliga lösningar och den öppna planlösningen in till vardagsrummet skapar rymd. I det cykelvänliga kvarteret kan du på några minuter nå Igelbäckens naturreservat och Mall of Scandinavia. Här är ett hem att trivas i.

Kök och vardagsrum

I köket kan du enkelt bygga till en vägg. Annars har du öppen rundgång i kök i vardagsrum som ger plats för både matbordet och soffan. Kökets skåp och luckor är i stilren design från Marbodal och de klimatsmarta lösningarna kommer från Electrolux.

Balkong

Din nya balkong på 12 kvadratmeter skapar ett härligt extra utrymme för varma dagar. Här får du plats med att duka upp middagsbordet för den lilla släkten. Du har snygg betongdesign vilken ger en industriell känsla till den lummiga utsikten.

Sovrum 1 och 2

Sovrummen ligger i varsin ände av lägenheten för att du ska kunna finna avskildhet och lugn. Det större rummet på 14 kvadratmeter har en skjutdörrsgarderob för du ska kunna organisera och sortera kläderna så lätt som möjligt. Det mindre rummet på elva kvadratmeter får plats med både säng och skrivbord.

Badrum med tvättmaskin

Ditt nya badrum har energisnål och modern tvättmaskin och torktumlare samt smakfull arbetsbänk när du ska vika den rena tvätten. I det härliga badkaret ser du ut över ett smakfullt badrum med helkaklade väggar och golvklinker.

Hall

Här finns funktionell hall som välkomnar dig in i lägenheten. Du har tio kvadratmeter för hyllor och byrålådor, med en garderob och ett städskåp.

Hemfakta

Bostad
51304
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
13 av 6
Antal rum
3
Storlek
80 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Lekplats

Gemensam bastu

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

20 min
till T-centralen
8 min
till Sundbyberg
7 min
till Mall of Scandinavia
3 min
till utegymmet