Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

51303, 3 Rum, 70 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Spendera sommarens helgfrukost på balkongen

Ytsmart trea med härliga sociala ytor sommar som vinter. Med öppen planlösning i kök och vardagsrum och balkong i österläge.

Här kan du trivas året runt. På vintern kan du smyga ner till kvarterets relaxavdelning eller ta ett välgörande bad i ditt badkar, på sommaren har du balkongen eller Ursviks friluftsområden att utforska. Ditt nya hem har genomgående snygga och miljövänliga materialval. Boendets läge är oslagbart med närhet till både puls och natur.

Kök och vardagsrum

Den öppna planlösningen bryts av med en fristående vägg där kyl och frys i full höjd står placerade. Den smarta planlösningen ger möjligheter till gemensam matlagning likväl som ensam förberedelse för överraskningsmiddagen. Köket kommer i snygg design från Marbodal, vitvarorna står Electrolux för.

Balkong

Balkongen på åtta kvadratmeter ligger intill vardagsrummet och vetter mot öst. Här får du enkelt plats med ett stort matbord för flera sittande med plats över för växtlighet och solstol.

Sovrum 1 och 2

Sovrummen ligger i varsin sida av lägenheten för lugn och ro. Det ena är på 14 kvadratmeter och andra på elva. Ditt största sovrum har en praktisk skjutdörrsgarderob som sträcker sig över hela kortsidan och har gott om plats. Det mindre rummet har två garderober.

Badrum med tvättmaskin

Ditt badrum har vackra helkaklade väggar och klinkergolv. Tvättmaskinen och torktumlaren gör tvättiden till en parentes och den ovanliggande bänkskivan passar utmärkt för klädvikning.

Hall

Din inbjudande hall har plats för kapphyllan direkt till vänster. Du har även en garderob och ett städskåp.

Hemfakta

Bostad
51303
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
13 av 6
Antal rum
3
Storlek
70 m²
I grannskapet

Lekplats

Gemensam bastu

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

20 min
till T-centralen
8 min
till Sundbyberg
7 min
till Mall of Scandinavia
3 min
till utegymmet